Džajić o Krojfu: Bili smo baš dobri, bio je tvrdoglav i voleo je da zapali cigaru u poluvremenu!

Svi su ga nemo posmatrali

Džajić o Krojfu: Bili smo baš dobri, bio je tvrdoglav i voleo je da zapali cigaru u poluvremenu!

Legendarni srpski fudbaler se povodom smrti jednog od najboljih fudbalera u istoriji, prisetio nekih zajedničkih anegdota iz njihovog igračkog vremena
Objavljeno: 17:27h

Fudbalska planeta tuguje zbog smrti jednog od najboljih igrača u istoriji, Johana Krojfa, koji je bio jedan od onih koji su promenili samu igru i fudbal. Tako je i u srpskoj sportskoj javnosti, a naročito savremenicima pokojnog Holanđanina sa ovih prostora koji su sa tugom prihvatili vest o njegovoj smrti. Jedan od njih je i Dragan Džajić, koji je kako sam kaže bio svojevremeno u sjajnim odnosima sa legendarnim Krojfom.

Fonet
- Krojf je bio jedan od najboljih igrača svih vremena. Bio je u jednom trenutku najdominantniji igrač planete, ispred svog vremena, unosio inovacije u fudbal i kasnije trenerski posao. Poznavao sam ga odlično, bili smo baš dobri. Bio je težak čovek za komunikaciju, drčan i tvrdoglav, kakav je bio i na terenu. Bio je rođeni pobednik - rekao je najbolji srpski fudbaler u 20. veku za "Blic". Njih dvojica su čak bili i saigrači u jednom prijateljskom meču u Francuskoj, na proslavi Pari Sen Žermena, kada su se našli u istoj ekipi "svetaca" sa "Parka prinčeva". Džajić se seća da je Holanđanin bio strastveni pušač što mu je i donelo velikih zdravstvenih problema poslednjih godina.
Beta
- Sećam se u jednom revijalnom meču, na poluvremenu je zapalio cigaretu. Uve Zeler je bio zanemeo, a Karl-Hajnd Šnelinger nije prestajao da se krsti - ispričao je anegdotu o Krojfu, Džajić. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.