UHAPŠEN PREDSEDNIK FUDBALSKOG SAVEZA: Umešan u nameštanje mečeva!
Fudbalska lopta/Ilustracija, Foto: EPA/Carlos Diaz

MUTNE RADNJE

UHAPŠEN PREDSEDNIK FUDBALSKOG SAVEZA: Umešan u nameštanje mečeva!

Klupko oko nameštanja mečeva u Španiji je počelo da se odmotava kada je policija uhapsila bivšeg fudbalera Real Madrida Raula Brava

Objavljeno:

Predsednik Fudbalskog saveza Španije Luis Rubijales pod istragom je nadležnih organa zbog nezakonitih radnji.

Klupko oko nameštanja mečeva u Španiji je počelo da se odmotava kada je policija uhapsila bivšeg fudbalera Real Madrida Raula Brava pod optužbom da je vođa kriminalne bande koja je nameštala mečeve u Primeri.

Dalja istraga je dovela do predsednika Fudbalskog saveza Španije koji nije direktno umešan u nameštanje, ali je bio akter drugih nečanih radnji. Fudbalskom klubu Ueska, Rubijales je obećao novi teren, ako predsednik tog tima zamoli novinara Hosea Antonia Marina da napiše knjigu o istoriji španske federacije.

- Savez je obećao Ueski novo igralište još pre četiri godine. Ali, uprkos tome radovi nikada nisu počeli. Predsednik im je rekao da federacija naprosto - nema para?! - izjavio je Hose Antonio Marin.

Luis Rubijales
Luis Rubijales foto: EPA/Enric Fontcuberta

Razlog što se Rubijales našao u priči oko nameštanja je upravo Ueska koja je umešana u nelegalne radnje, u šta spada i gest predsednika Fudbalskog saveza Španije pa ostaje da se sačeka epilog cele priče.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.