JOKANOVIĆ BI MOGAO DA POSTANE SELEKTOR SRBIJE: Ali, postoji jedan uslov!
Slaviša Jokanović, Foto: EPA/Peter Powell

ČEKA SE SAVEZ

JOKANOVIĆ BI MOGAO DA POSTANE SELEKTOR SRBIJE: Ali, postoji jedan uslov!

Jokanovića bi 100 posto prihvatila sportska javnost, ali je pitanje da li bi on želeo da se vrati u srpski fudbal

Objavljeno: 17:18h

Srpski stručnjak Slaviša Jokanović ne želi da se odrekne plate koju mu daje Fulam sa kojim ima ugovor do 2022. godine iako je smenjen u novembru.

Posle smene Mladena Krstajića sa mesta selektora reprezentacije, kao njegov naslednik se pominjao Ljubiša Tumbaković, a čelnici FSS su pričali i sa Jokanovićem kome engleski tim isplaćuje milion evra po sezoni, jer je i dalje pod ugovorom sa njim, piše "Kurir".

Čelnici FSS traže Krstajićevog naslednika
Čelnici FSS traže Krstajićevog naslednika foto: Starsport©

Bivši trener Fulama je počastvovan pozivom FSS, ali je na ponudu odgovorio postavljanjem određenih finansijskih uslova koje čelnici srpske kuće fudbala moraju da razmotre. Ukoliko bi Jokanović postigao dogovor sa srpskim savezom automatski bi prestao da mu važi ugovor sa Fulamom, jer bi pronašao novo radno mesto.

Slaviša Jokanović je na ponudu FSS odgvorio finansijskim uslovima
Slaviša Jokanović je na ponudu FSS odgvorio finansijskim uslovima foto: AP/Chris Radburn

Kao mladog i modernog stručnjaka, Jokanovića bi 100 posto prihvatila sportska javnost, ali je pitanje da li bi on želeo da se vrati u srpski fudbal imajući u vidu kroz šta je sve prošao posle dve sezone u Humskoj u kojima je Partizanu doneo duplu krunu, navodi beogradski list. U dosadašnjoj karijeri Slaviša Jokanović je vodio sedam klubova. Osim Partizana bio je strateg Votforda i Fulama koje je iz Čempionšipa uveo u Premijer ligu.

Aleksandar Stanojević je odbio da preuzme reprezentaciju
Aleksandar Stanojević je odbio da preuzme reprezentaciju foto: Printscreen/Youtube

"Kurir" navodi i da je u poseti Srbiji bio i nekadašnji trener Partizana i omladinske reprezentacije Aleksandar Stanojević koji je trenutno trener kineskog Peking Renea. On se takođe video sa ljudima bliskim FSS, ali je odbio mogućnost da vodi A selekciju zbog činjenice da već vodi klub i da ima sjajnu platu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.