VRAĆA SE U SRBIJU! Bivši reprezentativac opet pred vratima Partizana: Blizu smo dogovora!
Vitas i Šćepović, Foto: Saša Pavlić Koky

CRNO-BELI RADE POSAO

VRAĆA SE U SRBIJU! Bivši reprezentativac opet pred vratima Partizana: Blizu smo dogovora!

Za selekcije naše države odigrao je 15 zvaničnih utakmica

Objavljeno:

Uroš Vitas je pred povratkom u srpski fudbal, tačnije pred dolaskom u ekipu Partizana.

Srpski defanzivac trenutno nastupa za Irtiš iz Pavlodara, na čiju klupu je pre određenog vremena seo Milan Milanović, ali i pored toga postoje dobre šanse da napusti bivšu sovjetsku republiku koja se obogatila skladištenjem osiromašenog uranijuma u džinovskim stepama i vrati se u srpski fudbal.

- Blizu smo dogovora oko mog transfera u Partizan. Trenutno sam u Pavlodaru, a moji menadžeri pregovaraju sa beogradskim klubom. Iskreno, voleo bih da ostanem u Kazahstanu, ali priča se da nove gazde ne žele da vide neke fudbalere u timu - ispričao je 26-godišnji Vitas za sports.kz, čime je, praktično, otvorio vrata selidbe u Humsku.

Uroš Vitas
Uroš Vitas foto: Profimedia

Njemu ugovor sa Irtišom ističe u decembru 2019, tako da, ako ga crno-beli zaista hoće, dobiće ga za relativno mali novac.

Bila bi to značajno drugačija zadnja linija nego prošle godine, jer su ugovore već potpisali desni bek Budućnosti Periša Pešukić, štoper Zete Igora Vujačić, centralni bek Urala Dominik Dinga, a pregovara se sa Bojanom Ostojićemoko novog ugovora.

Inače, Uroš Vitas je bivši kapiten Rada, da bi posle boravka na Banjici igrao u Belgiji za Gent i Mehelen. Naravno, ovo nije prvi put da se pominje kao potencijalno pojačanje momaka iz Humske 1.

Za mlađe selekcije naše države odigrao je 15 zvaničnih utakmica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.