IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA: Osetili miris dima i paljevine u avionu za Ukrajinu, pa odbili da polete!
Luksemburžani preživeli dramu, Foto: EPA

na sreću

IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA: Osetili miris dima i paljevine u avionu za Ukrajinu, pa odbili da polete!

Pregovori su trajali nekoliko časova, a igrači su se ipak ukrcali u avion nakon što su dobili uveravanja da im se garantuje bezbednost i da je problem sa ventilacijom rešen

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Luksemburga prošla je kroz dramatične trenutke uoči gostovanja selekciji Ukrajine.

Rukovodstvo Saveza ove zemlje iznajmilo je avion jedne rumunske kompanije za put do Ljvova, a prvi problemi nastali su na putu do Viljnusa. Ekspedicija Luksemburga osetila je miris paljevine i dim, a na sreću avion je sleteo u Litvaniju bez problema.

foto: EPA/Julien Warnand

Ipak, igrači su zahtevali da letelica bude promenjena i da ih u Ljvov prebaci drugi avion, što im je navodno i obećano. Međutim, bili su poprilično iznenađeni kada ih je sačekao isti avion posle čega su reprezentativci Luksemburga odbili da krenu za Ukrajinu.

Pregovori su trajali nekoliko časova, a igrači su se ipak ukrcali u avion nakon što su dobili uveravanja da im se garantuje bezbednost i da je problem sa ventilacijom rešen.

Mediji u Luksemburgu preneli su reči jednog od reprezentativaca da je tokom leta u avionu vladala napeta tišina. Meč Ukrajina – Luksemburg biće odigrana u ponedeljak od 20.45 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.