GROM IZ VEDRA NEBA: Kokeza napušta mesto predsednika FSS, menja ga živa legenda srpskog fudbala!
Slaviša Kokeza, Foto: Starsport©

KAKVA VEST!

GROM IZ VEDRA NEBA: Kokeza napušta mesto predsednika FSS, menja ga živa legenda srpskog fudbala!

Da li je iko očekivao ovakav potez?

Objavljeno: 11:27h

Kako Maxbetsport saznaje FSS bi trebalo da dobije novog predsednika!

Slaviša Kokeza je nedavno dobio punu podršku članova Skupštine Fudbalskog saveza Srbije i izglasan mu je novi mandat na četiri godine. To nije bilo ništa nepredviđeno, zbog činjenice da je bio jedini kandidat.

S ovog mesta Kokeza neće da ode zato što je izgubio poverenje, već se radi o tome što bi sadašnji prvi čovek FSS trebalo da preuzme drugu obavezu. Priča se, naime, da bi Slaviša Kokeza trebalo da bude direktor preduzeća koje treba da se bavi izgradnjom Nacionalnog stadiona. Podsetimo, Srbija želi da bude organizator (zajedno sa Grčkom, Rumunijom i Bugarskom) Evropskog prvenstva 2028. i Svetskog prvenstva 2030. godine. Za izgradnju ovog sportskog objekta je planirano između 50 i 70 miliona evra.

Dejan Stanković
Dejan Stanković foto: Starsport©

A, ono što je još jača vest je to ko bi mogao da bude njegova zamena.

Za predsednika FSS bi trebalo da bude izabran Dejan Stanković, jedna od najvećih igračkih legendi. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera je za reprezentaciju odigrao 103 utakmice i postigao 15 golova. Po broju nastupa bio je i rekorder, dok ga nije prestigao Branislav Ivanović (105).

Ukrajina je blagi favorit, a u srpskom taboru svi uglas ističu da bi bili zadovoljni remijem, koji se plaća kvotom 3,05. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Ukrajina – Srbija.

Ono što je takođe bitna stavka u korist Dejana Stankovića je njegov odličan odnos s predsednikom UEFA. On je savetnik Aleksandra Čeferina, što i te kako može da bude od koristi FS Srbije…

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.