NA MAKSIMIRU SE SPREMA ZEMLJOTRES: Bivši igrač Zvezde pred vratima Dinama - šta će reći Bed Blu Bojsi?
FK Crvena zvezda - sezona 2017/18, Foto: Dado Đilas

OVO BI BILO LUDO...

NA MAKSIMIRU SE SPREMA ZEMLJOTRES: Bivši igrač Zvezde pred vratima Dinama - šta će reći Bed Blu Bojsi?

Obeštećenje je preko 3.000.000, ali Dinamo bi Olmovom prodajom mogao da inkasira i do pet puta više novca

Objavljeno:

U Dinamu iz Zagreba čine sve kako bi ekipa za sledeću sezonu bila što konkurentnija u kvalifikacijama za plasman u Ligu šampiona, ali planove čelnicima Modrih mogao bi da pokvari odlazak Danija Olma. Gotovo je sigurno da će sjajni Španac napustiti Maksimir jer milionske ponude stižu sa svih strana, a kao njegova zamena spominje se bivši ofanzivni vezista Crvene zvezde Gelor Kanga.

Gabonski reprezentativac je navodno velika želja trenera Nenada Bjelice koji bi vrlo rado želeo da ga vidi u timu Dinama.

No, postoji problem. I to ne samo jedan...

Naime, Kanga je ove sezone bio jedan od najboljih pojedinaca u redovima praške Sparte, odigrao je 32 utakmice u svim takmičenjima, dao je 12 golova u češkom prvenstvu uz još sedam asistencija. Tako je prvi problem njegova cena jer je procena da ga Sparta ne bi pustila za manje od tri miliona eura. Za Dinamo je to, barem u ovom trenutku, ipak previše.

Drugi, možda i veći problem je činjenica da je Kanga dve sezone (od 2016. do 2018.) igrao za Crvenu zvezdu! U Beograd je stigao iz ruskog Rostova, a sa Zvezdom je igrao Ligu Evrope. Ovaj tek 167 centimetara visoki ofanzivni veznjak standardni je reprezentativac Gabona i sigurno je vrlo interesantan igrač.

U Dinamu ga vide kao potencijalnu zamenu za Danija Olma koji gotovo sigurno napušta Maksimir. Za Španca i dalje stižu brojne ponude evropskih velikana, radi se o desetinama miliona evra i Dinamo jednostavno neće moći da ga zadrži u svojim redovima.

Pitanje je samo kako bi BBB reagovali da na Maksimir stigne bivši 'zvezdaš'...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Tportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.