VREĐAO MI POKOJNU MAJKU, PA SAM MORAO DA REAGUJEM: Lalatović otkrio kako se umalo pobio sa legendom Barselone!
Nenad Lalatović je bio gost u Mondopodcastu, Foto: Youtube / Printscreen

interesantna priča

VREĐAO MI POKOJNU MAJKU, PA SAM MORAO DA REAGUJEM: Lalatović otkrio kako se umalo pobio sa legendom Barselone!

Govorio je o danima u Donjecku kada je bio u sukobu sa legendom fudbala Berndom Šusterom koji je tada bio trener Šahtjora u kome je popularni Lalat nastupao

Objavljeno:

Jedan od najzanimljivijih fudbalskih lica u Srbiji, Nenad Lalatović gostovao je u sportskoj emisiji - Mondo podcast.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Šahtjora, trener mnogobrojnih srpskih klubova, pa i mlade reprezentacije dao je izuzetno zanimljiv intervju i dotakao se mnogih tema koje su interesantne ljubiteljima fudbala u našoj zemlji.

Govorio je o danima u Donjecku kada je bio u sukobu sa legendom fudbala Berndom Šusterom koji je tada bio trener Šahtjora u kome je popularni Lalat nastupao.

- Mene i njega je doveo isti menadžer, Zoran Stojadinović. Od početka se videlo da me nešto ne miriše iako sam vredno trenirao. Onda je posle jedne utakmice gde sam igrao 90 minuta odlučio da posle laganog treninga oporavka za nas koji smo odigrali susret, umesto u svlačionicu odem na još jedan kondicioni trening. I nije samo to, njegov saradnik mi je poručio da sam ostao bez premije od tadašnjih 2000 dolara, a kada sam pitao kakav problem on ima sa mnom, poručio mi je da ne znam ruski jezik - a, ja ruski govorio perfektno.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatović foto: Beta / Dragan Gojić

Zatim nastavlja...

- I tako odlučim ja da odem da razgovaram lično sa njim. Pitam u čemu je problem, zašto nisam dobio premiju, on mi kaže: "Au, kakvi ste vi Srbi mali narod, boli te što nisi dobio 2000 dolara".

Ja mu tu odgovorim da smo mi jedan veliki narod i da mene baš briga za 2000 dolara jer primam mnogo veću platu u klubu i on mi tu odjednom kaže "majka ti je ku**a. Tu sam, naravno, poludeo, meni je majka umrla, svašta sam mu rekao i odreagovao kako ne treba, ali tad nisam mogao da se suzdržim i zaradim suspenziju na 6 meseci".

Lalatović na meču protiv Dinama iz Kijeva
Lalatović na meču protiv Dinama iz Kijeva foto: Starsport©

Sve ovo i još zanimljivih priča pogledajte ovde:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.