KAKVA UTAKMICA, STRAŠNA UTAKMICA: Norvežani slavili sa 12:0, jedan igrač postigao devet golova!
Norveška je pobedila Honduras sa 12:0, Foto: Printscreen/Youtube

ZVER

KAKVA UTAKMICA, STRAŠNA UTAKMICA: Norvežani slavili sa 12:0, jedan igrač postigao devet golova!

Norvežani su pobedili sa 12:0, a devet golova postigao je Erling Brojt Holand

Objavljeno:

Istina je da je Honduras zalutao na Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, ali da će neko toliko da ga ponizi kao što je to uradila Norveška malo ko je očekivao.

Norvežani su pobedili sa 12:0, a devet golova postigao je Erling Brojt Holand. Rezultat i učinak norveškog reprezentativca retkost su čak i za fudbal u mlađim kategorijama. Ubica Hondurasa je trenutno član Red Bul Salcburga, a sa devet golova je srušio rekord Adailtona sa Mundijalita 1997. godine kada je Brazilac postigao šest pogodaka na jednom meču.

Međutim, talentovani napadač još nije uspeo da se naigra u austrijskom timu pa nema sumnje da će ova predstava pokazati treneru kakvog bisera ima na klupi. Norvežanina je otkrio trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer, a Holandov otac Alf-Inge je dobro poznat na "Old Trafordu".

Još se pamti brutalan start Roja Kina nad Holandom starijim iz aprila 2001. godine koji je uzrokovao prekid Norvežaninove karijere. Kasnije je Holand govorio da mrzi Mančester junajted i da ne može očima da vidi igrače u crvenim dresovima, a bila bi čudna igra sudbine kada bi se Erling Brojt Holand našao u dresu Crvenih đavola iako je on sam navijač Lidsa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.