DAO DVA GOLA, PA RAZJASNIO STVARI: Azar otkrio gde nastavlja karijeru!
Eden Azar, Foto: AP

POSLE POBEDE NAD ARSENALOM

DAO DVA GOLA, PA RAZJASNIO STVARI: Azar otkrio gde nastavlja karijeru!

Oglasio se i drugi heroj trijumfa Olivije Žiru

Objavljeno:

Eden Azar je posle finala Lige Evrope najavio da verovatno napušta Čelsi.

Prvo je postigao dva gola u trijumfu nad Arsenalom, da bi onda i rastužio fanove ovog kluba.

- Odlučićemo narednih dana, sada mi je na umu bila samo pobeda u ovom finalu. Ja sam već odlučio i sad čekam oba kluba. Mislim da je ovo zbogom, ali se u fudbalu nikad ne zna. Moj san je bio da igram u Premijer ligi, to sam uradio u jednom od najvećih klubova, pa mislim da je vreme za novi izazov - rekao je Azar.

Čelsi je dominirao u finalu LE u Bakuu, a Azar je "overio" pobedu nakon pogodaka Olivijea Žirua i Pedra Rodrigesa. - Mislim da su oba tima igrala pod stresom, jer je bilo finale. Ali kada je Olivije pogodio, počela je sjajna noć za nas. Igrali smo dobro, kontrolisali utakmicu i srećan sam što smo osvojili trofej. Menadžer nam je na poluvremenu rekao da nastavimo da igramo fudbal i mi smo pokazali svoj mentalitet - dodao je Belgijanac.

Olivije Žiru
Olivije Žiru foto: Printscreen/Youtube

Posle finala, oglasio se još jedan heroj Plavaca, bivši napadač Arsenala Olivije Žiru, koji je još prošle sezone branio boje Tobdžija.

- Ovo je posebno za mene, srećan sam u ovom klubu. Ovo mi je drugi trofej u dve godine. Ova dva kluba su mi promenila život, dali su mi šansu da igram u Premijer ligi. Nisam želeo da slavim protiv Arsenala, ali sam ponosan što sam osvojio ovaj trofej sa Čelsijem.

Žiru je igrao sa dosta oscilacija ove sezone, često u rotaciji i kao rezerva, u prethodnih šest utakmica je igrao ukupno oko 45 minuta, a sada je zablistao u finalu LE. - Kada mi daš šansu da igram, uvek ću dati sve od sebe. Osvajanje Lige Evrope nam je bio drugi cilj, nakon što smo izborili plasman u prva četiri u ligi, pa se osećam blagoslovenim. Ponosan sam, ovaj tim je zaslužio da osvoji nešto.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.