ŠUŠKA SE, ŠUŠKA... Darko Lazović po prvi put u Ligi šampiona!
Darko Lazović, Foto: Dado Đilas

VELIKI POSAO

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA... Darko Lazović po prvi put u Ligi šampiona!

Do sada nije imao sreće da zaigra u eliti, ali sada je došlo vreme da se ispune svi njegovi snovi

Objavljeno: 21:49h

Đenova je u poslednjem kolu Serije A odigrala poprilično kontroverzan meč sa Fiorentinom za opstanak, ali za Darka Lazovića izgleda da nema budućnosti u ekipi koja nema gotovo nikakve ambicije u eliti italijanskog fudbala.

Prema navodima italijanskih medija sve je širi krug kandidata za potpis 28-godišnjeg Čačanina.

Još ranije su pisali da je Lacio najbliži njegovom potpisu, hteo ga je tim sa Olimpika još u januaru, onda se u priču uključio i Torino, a prema poslednjim informacijama sad je tu i Atalanta, koja je ostvarila istorijski uspeh plasmanom u Ligu šampiona što će u potencijalnim pregovorima svakako predstavljati argument koji je teško odbiti.

Podsetimo, Lazović nikada nije igrao u tom takmičenju, čak ni u kvalifikacijama sa Crvenom zvezdom, jer je u onoj sezoni kada je njegova generacija uzela titulu, klub iz Ljutice Bogdana ostao bez Evrope zbog teške finansijske situacije.

Đenova pokušava da ubedi Lazovića da potpiše novi ugovor i ostane, ali ta je opcija sve manje verovatna, pošto posle najbolje sezone u Seriji A interesovanja ima sa svih strana. Šuškalo se čak i o Bešiktašu, ali Italija je ipak realnija opcija. Posebno Atalanta deluje primamljivo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.