PRVI ODLAZAK IZ PARTIZANA: Bio je standardan, sada je prekobrojan!
Ekipa Partizana, Foto: Starsport©

OČEKIVANO ILI NE?

PRVI ODLAZAK IZ PARTIZANA: Bio je standardan, sada je prekobrojan!

Bio je jedan od solidnijih igrača u bledoj polusezoni za crno-bele, ali...

Objavljeno: 15:55h

Mark Valijente će napustiti Partizan, uprkos sasvim solidnim partijama u prvom delu sezone, gde je bio jedan od najstandardnijih u poprilično čvrstoj odbrani, saznaje Telegraf.

To je odluka stručnog štaba na čelu sa Savom Miloševićem, koji španskog fudbalera ne vidi u planovima za budućnost, iako ima ugovor do juna 2020. godine.

Valijente i Enake
Valijente i Enake foto: Starsport©

Kao što je i moglo da se primeti, od odlaska Zorana Mirkovića sa čela Partizanove struke Valijente nije dobijao gotovo nikakvu minutažu, delimično i zbog zdravstvenih problema.

On će možda biti prvi, ali ne i jedini koji će napustiti Humsku na leto, jer se već može načuti da ekipi crno-belih sledi potpuno "renoviranje" u prelaznom roku.

Španac je u Partizan došao pred početak minule sezone iz belgijskog Eupena kao slobodan igrač i to po želji tadašnjeg trenera Miroslava Đukića. U prvom delu sezone bio je među standardnim prvotimcima sa odigranom 41 utakmicom (jedan gol, dve asistencije), ali to nije bilo dovoljno da ubedi Sava, kome je očigledno stalo da "gurne" što više srpskih fudbalera..

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.