Stvar je sada već sigurna: Murinjo potpisao čudan predugovor sa Junajtedom!

biće veselo naredne sezone

Stvar je sada već sigurna: Murinjo potpisao čudan predugovor sa Junajtedom!

Ugledni španski politički dnevnik El Pais u današnjem izdanju tvrdi da je Portugalac potpisao predugovor sa Mančester Junajtedom
Objavljeno:

Kao što se i najavljivalo prethodnih nedelja, Žoze Murinjo će od sledeće sezone biti trener Mančester Junajteda. Ugledni španski politički dnevnik El Pais u današnjem izdanju tvrdi da je Posebni potpisao predugovor sa Mančester Junajtedom. Pozivajući se na izvore iz agencije Žestifut kojom upravlja Murinjov menadžer Žorž Mendeš, El Pais tvrdi da je sve dogovoreno što se tiče saradnje Mančester Junajteda i Murinja.

Naime, ukoliko Junajted do 1. maja ne potpiše ugovor moraće da plati Murinju odštetu od pet miliona funti. A ako ne potpišu i do 1. juna, onda će morati d auplate 10 miliona funti plus onih pet odranije. Dakle, Murinjo se debelo osigurao da ga Mančester Junajted ne izigra. Svestan da u određenim strukturama kluba i dalje postoje ljudi koji su protiv njegovog dolaska poput Aleksa Fergusona i Bobija Čarltona. Oni su za Rajana Gigsa, ali njih dvojica nisu ti koji odlučuju već Ed Vudvord koji se pita za sve i koji je u prisnim odnosima sa Žoržom Mendešom.
Profimedia
Ali sve ukazuje na to da ćemo Murinja gledati na Old Trafordu naredne szeone.. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.