BOŠKO JANKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Nisam smeo da se vratim u Zvezdu, ne znam zašto sam toliko ćutao!
Tadioja Tragićević i Boško Janković u dvorani "Aleksandar Nikolić", Foto: Starsport©

ispovest

BOŠKO JANKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Nisam smeo da se vratim u Zvezdu, ne znam zašto sam toliko ćutao!

Posle raskida sa Veronom 2017. godine imao sam dva razgovora sa Zvezdanom Terzićem, ali nisam bio spreman da fizički prihvatim poziv - rekao je bivši reprezentativac Srbije

Objavljeno: 13:19h

Bio je to te 2017. godine vlažni san svih navijača Crvene zvezde, glasno se pričalo da bI Boško Janković mogao da se vrati na Marakanu, ali taj transfer se ipak nije dogodio.

Bivši reprezentativac Srbije je morao zbog ozbiljne povrede kuka da okonča fudbalsku karijeru 2016. godine, a u podkastu Nikole Jankovića otkrio je neke stvari za koje do sada nije znala fudbalska javnost.

Bio je blizu povratka u voljenu Zvezdu, ali nije želeo da 'prevari' svoj klub.

- Cela priča je bila čudna, ja sam od svoje osme godine u Crvenoj zvezdi i svi znaju koliko mi znači i šta mi je sve dala u životu. Posle raskida sa Veronom 2017. godine imao sam dva razgovora sa Zvezdanom Terzićem, ali nisam bio spreman da fizički prihvatim poziv. Meni je kuk stradao posle silinih operacija i Imao sam veliki problem sa tim. Ne znam zašto sam toliko ćutao, valjda zato što nisam znao kako da rešim taj problem. Možda je trebalo ranije da se operišem... Pre šest nedelja sam prvi put hodao bez bola. Poslednju godinu kada sam igrao u Veroni sam igrao bukvalno svaku utakmicu pod injekcijama, čak sam neke treninge odrađivao pod diklofenom da bih mogao funkcionišem - rekao je Janković za Mondo i dodao:

Terza je bio fantastičan u tim razgovorima, lepo smo seli i ljudski krenuli da pričamo, ali ja sam u jednom trenutku osetio da ne smem to da uradim, da ne smem da potpišem ugovor i prevarim svoj klub koji mi je sve dao u životu. Ja da sam došao u tom trenutku u Zvezdu to ne bi bilo za male pare, a nisam bio sto posto spreman.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.