VEČNOM KAPITENU: Saletova oproštajna večera u Zemunelu izazvala poplavu emocija! Grmela je samo jedna pesma!
Saša Ilić je dobio poklone na oproštajnoj večeri sa saigračima, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Uz prigodne poklone

VEČNOM KAPITENU: Saletova oproštajna večera u Zemunelu izazvala poplavu emocija! Grmela je samo jedna pesma!

U ime ove generacije igrača legendi kluba su uručeni i prigodni pokloni

Objavljeno: 15:38h

Saša Ilić odigraće u nedelju svoj poslednji meč u karijeri, makar kada je reč o Superligi Srbije, jer se ne zna da li će nastupiti i u finalu Kupa protiv Crvene zvezde u četvrtak.

Zato je pred utakmicu poslednjeg kola plej-ofa Superlige Srbije sve podređeno oproštaju kapitena koji će po poslednji put istrčati u crno-belom dresu na teren stadiona u Humskoj protiv Proletera.

A noć pred utakmicu u karantinu je održana neka vrsta oproštajne večere za legendu i rekordera Partizana, gde su mu se igrači i uprava na neki način zahvalili za sve što je uradio tokom više od dve decenije karijere.

1 / 12 Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Saigrači su se oprostili od svog kapitena uz poklon koji su mu u ime kluba predali najiskusniji u timu posle njega - Zoran Tošić, Vladimir Stojković i Milan Lola Smiljanić.

Saletu kapitenu je uručen Roleks sat sa posvetom "Večnom kapitenu, generacija FK Partizan 2018/2019".

Inter bi sa pobedom osigurao Ligu šampiona, ali nije to lako na San Paulu, pa je dvojka visokih 2,70. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za meč Napoli – Inter.

Partizan pokušava da ostane na trećem mestu na tabeli, ali njemu je utakmica sezone u finalu Kupa, pa bi Savo Milošević mogao dosta da rotira. Proleter će probati to sa iskoristi, dupla šansa X2 vredna je kvote 4,30. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Partizan – Proleter.

Takođe i umesto tradicionalnih palačinki bila je poslužena torta koja je bila posvećena upravo Iliću i na kojoj su bili napisani samo neki od podataka o njemu: 847/240 utakmica i golova, 11 titula i 6 do sada osvojenih trofeja Kupa.

Nakon toga svi su horski zapevali čuvenu navijačku pesmu "Ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.