Grofu postaje dosadno: Bilo bi dobro da nas napadnu, ali neće!

Mora da juri rekorde

Grofu postaje dosadno: Bilo bi dobro da nas napadnu, ali neće!

Trener crveno-belih očekuje da će Subotičani, bez obzira na dobru formu igrati na kontranapade
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Spartaka u Superligi, ali da ekipa mora da pokuša da nastavi seriju pobeda u prvenstvu. - Utakmica sigurno neće biti laka. Spartak je u usponu forme, što je pokazao u poslednjim utakmicama, ali mi moramo da pokušamo da nastavimo seriju pobeda. Dolazimo u situaciju da obaramo mnoge rekorde i bilo bi izvanredno kada bismo uspeli u tome - rekao je Božović.

Sasa Pavlic Koky
Zvezda je ubedljivo prva na tabeli, sa 28 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Borac, ali i utakmicom manje, jer je meč u Novom Pazaru otkazan zbog poplave. Crveno-beli su trenutno u seriji od 22 uzastopne pobede u prvenstvu. - Nadam se da pauza zbog neigranja utakmice u Novom Pazaru neće uticati na nas i da ćemo uz jednu dobru i borbenu igru obradovati navijače...Ja bih voleo da nas Spartak napadne, ali pretpostavljam da će igrati na kontranapade - rekao je Božović.
Novinari su pitali trenera da li ogromna prednost na tabeli može da izazove opuštanje kod igrača, posle čega je priznao da nije lako. - Nije lako kada imate ovoliku prednost. Možda je i pomalo dosadno, ali postoje izazovi tih rekorda i moramo da nastavimo - rekao je Božović. Rekord po uzastopnim pobedama Zvezde drži generacija trenera Slavoljuba Muslina, koja je vezala 23 pobede. Božović je rekao da ne želi da odgovara na pitanja o svojoj budućnosti dok ekipa i "matematički" ne osvoji titulu. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.