Može li Partizan konačno da pobedi Čukarički? Zvezda sa Spartakom za 23. pobedu!

Superliga Srbije, 27. kolo

Može li Partizan konačno da pobedi Čukarički? Zvezda sa Spartakom za 23. pobedu!

Predstojećeg vikenda je novo kolo domaćeg prvenstva na programu, a derbi se igra na Banovom brdu
Objavljeno: 13:38h

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u subotu na svom stadionu subotički Spartak, dok će se u nedelju na Banovom brdu igrati derbi 27. kola Superlige između Čukaričkog i Partizana. Kolo će otvoriti Radnički iz Niša koji u petak od 17h na stadionu "Čair" u Nišu igra sa Novim Pazarom koji bi se eventualnim porazom udaljio od plasmana u plej-of takmičenja. Crveno-beli će protiv "golubova" imati priliku da zabeleže 23. uzastopni prvenstveni trijumf i na taj način poboljšaju rekord kluba. Oni prošle nedelje nisu igrali protiv Novog Pazara zbog poplava na jugu Srbije, ali u duel protiv Spartaka, koji je u usponu forme, pogotovo posle remija bez golova protiv Partizana u prvom polufinalnom meču Kupa Srbije, ulaze u dobrom raspoloženju.

Čukarički je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao protiv Javora pre dve nedelje, kada ih je poslednji put s klupe predvodio Zoran Popović, koji je podneo ostavku iz privatnih razloga. Čukarički je na poslednje tri utakmice protiv Partizana zabeležio dve pobede i jedan remi, pa ekipa novog trenera Milana Lešnjaka ima puno pravo da se nada povoljnom rezultatu protiv crno-belih, koji su prošlog vikenda ostvarili drugi trijumf u prolećnom delu šampionata nakon lošeg početka i dva vezana poraza.
Superliga Srbije, 27. kolo: Petak Radnički Niš - Novi Pazar 17.00 Subota OFK Beograd - Vojvodina 14.00 Radnik - Mladost 15.00 Voždovac - Jagodina 15.00 Crvena zvezda - Spartak 18.00 Nedelja Borac - Rad 15.00 Javor-Matis - Metalac 15.00 Čukarički - Partizan 19.00
flashscore.com
(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.