PANKOV OSTAJE U RADNIČKOM: Reči koje se neće svideti navijačima Zvezde!
Radovan Pankov na meču u Nišu protiv Crvene zvezde, Foto: Starsport©

"betoniran"

PANKOV OSTAJE U RADNIČKOM: Reči koje se neće svideti navijačima Zvezde!

Prvi čovek Radničkog, Ivica Tončev, najavio je stvaranje Radničkog koji će jurišati na titulu

Objavljeno:

Crvena zvezda je odbranila titulu prvaka Srbije i okreće se letnjem prelaznom roku i kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Jedan od igrača koji je označen kao velika želja za predstojeće leto je defanzivac Radničkog, Radovan Pankov, ali prema poslednjim informacijama iz Niša transfer će teško biti ostvaren.

Prvi čovek Radničkog, Ivica Tončev, najavio je stvaranje Radničkog koji će jurišati na titulu, a to podrazumeva otanak igrača pod ugovorom.

– Nastavićemo jačanje Radničkog, što znači da nema razgradnje ekipe. U našim planovima je da i Radovan Pankov, bez obzira na sve ponude, ostane do kraja ugovora u Nišu. Dokazao je u ovoj sezoni da može biti novi vođa Reala sa Nišave. I ne samo njega, već i ostale igrače iz kostura, pod ugovorom, zadržaćemo u klubu. Znam da bi fudbalera takvog kalibra, kakav je Pankov, zbog potencijala i kvaliteta, poželeli mnogi u Srbiji i inostranstvu. Za sada, Pankov ostaje na Čairu i sa njim, planiranim pojačanjima i mladima iz omladinskog pogona i iz ovog dela Srbije koji su se nametnuli tokom sezone, stvorićemo jači Radnički. Ponoviću, stvaramo Radnički koji će u narednoj sezoni jurišati na titulu prvaka Srbije - izjavio je Tončev za Sportski žurnal.

Ivica Tončev na Marakani
Ivica Tončev na Marakani foto: Dragan Kadić

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.