Tomić zadovoljan igrom: Nije lako protiv desetorice koji se brane!

Samo falila realizacija

Tomić zadovoljan igrom: Nije lako protiv desetorice koji se brane!

Trener crno-belih smatra da su njegovi izabranici morali da budu mirniji u završnici kako bi postigli gol protiv Spartaka
Objavljeno: 20:41h

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da iskoriste prednost domaćeg terena u prvom meču polufinala Kupa, protiv Spartaka i obezbede prednost za revanš meč. Storuki Mirković: Golman Spartaka kao hobotnica skidao šuteve Partizanovih igrača! (VIDEO) Partizanovi napadači se brukali, crno-beli bez pobede: Golman Spartaka spustio roletnu u Humskoj! (FOTO) (VIDEO) Utakmica u Humskoj je završena bez golova, a crno-beli su promašili sijaset šansi tokom meča zbog čega njihov trener, Ivan Tomić nije bio nimalo zadovoljan.

Fudbaler Spartaka isključen zbog udaranja glavom mladog igrača Partizana! (VIDEO) - Čestitam Spartaku, sa igračem manje su sačuvali mrežu. Imali smo dobru cirkulaciju lopte u drugom delu igre, stvarali šanse za gol, ali je i njihov golman bio dobar. Trebalo je samo da budemo mirniji u završnici. - Ostaje nam meč u Subotici da izborimo plasman u finale. Nemam šta da zamerim igračima, osim na realizaciji. Ipak, nije lako stvoriti šansu protiv desetorice koji se brane. Ostaje nam da popravimo realizaciju u revanšu - rekao je Tomić odmah po završetku meča. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.