REVOLUCIJA U MADRIDU: Zidan je već 'oterao' tri fudbalera Reala!
Zidan sprema veliku rekonstrukciju u Madridu, Foto: EPA

transfer pijaca

REVOLUCIJA U MADRIDU: Zidan je već 'oterao' tri fudbalera Reala!

Očekuje se da uskoro slobodno dobiju i Hesus Valjeho, Marijano Dijaz, a vrlo verovatno će u slučaju pravih ponuda otići i Toni Kros, Isko, Lukas Vaskez

Objavljeno:

Zinedin Zidan je presekao i doneo prve promene.

Geret Bejl, Markos Ljorente i Dani Sebaljos - prva tri imena koja će biti precrtana za narednu sezonu.

Madridska Marka prenela je danas da je Zinedin Zidan svima pružio dovoljnu minutažu i šansu da dokažu da imaju mesta u Realu, ali da je za sada, trojica nisu iskoristila. Bejl je od ranije otpisan, ovo sada je samo zvanična potvrda iz dobro obaveštenih izvora. Sebaljos i Ljorente nisu bili u Zidanovim planovima ni u prvom mandatu, tako da nije iznenađenje što su i oni slobodni u izboru nove sredine.

Luka Modrić i Geret Bejl se nisu proslavili ove sezone
Luka Modrić i Geret Bejl se nisu proslavili ove sezone foto: AP

Bejl za sada nema ponuda, Real traži previše novca, dok za Sebaljosa i Ljorentea neće biti problem da pronađu nove klubove, naročito na domaćem tržištu, gde ih bije dobar glas.

Istovremeno, Marka je prenela da je Fede Valverde iskoristio svoju šansu i da će u rotaciji imati mesta naredne sezone, kao i najverovatnije Brahim Dijaz.

Očekuje se da uskoro slobodno dobiju i Hesus Valjeho, Marijano Dijaz, a vrlo verovatno će u slučaju pravih ponuda otići i Toni Kros, Isko, Lukas Vaskez… dakle, spremna je totalna rekonstrukcija Zinedina Zidana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.