SAVO MILOŠEVIĆ ODUŠEVLJEN JOVIĆEVIM ODLASKOM U REAL: Idealno! Onaj gol Čelsiju?! To ne može da se nauči!
Savo Milošević oduševljen prelaskom Luke Jovića u Real Madrid, Foto: Printscreen

Svaka čast na džentlmentsvu

SAVO MILOŠEVIĆ ODUŠEVLJEN JOVIĆEVIM ODLASKOM U REAL: Idealno! Onaj gol Čelsiju?! To ne može da se nauči!

Strateg crno-belih gospodski prokomentarisao glavnu vest dana

Objavljeno:

I u Humskoj se pričalo o Luki Joviću ove subote. Vest da je Luka Jović postigao dogovor sa Real Madridom i da se samo čeka ozvaničenje saradnje, prokomentarisao je trener Partizana Savo Milošević.

Iako je srpski napadač nosio dres najvećeg rivala, trener crno-belih je oduševljen njegovim prelaskom u "kraljevski klub".

- Mislim da je napravio idealan izbor. Kao što sam znao da je idealan potez napravio kad je otišao iz Portugalije u Nemačku, tako i sad prelazi na viši nivo - rekao je Milošević koji je upravo u Španiji ostavio najveći trag u karijeri igrajući za Saragosu, Osasunu i Espanjol.

Luka Jović postiže gol protiv Čelsija
Luka Jović postiže gol protiv Čelsijafoto: EPA/Ronald Wittek

Milošević poznaje Jovića iz reprezentacije, a kako kaže ovo je idealan tajming da pređe u neki od top klubova.

- Moja želja je bila da pređe u Bajern, Real ili Barselonu. Verovatno su pomenuti klubovi i bili u opticaju. Ako se opredelio za Real – nije pogrešio. U sva tri kluba je slilčna situacija, otvara se pozicija špica za naredne godine. Vrhunski su Karim Benzema, Luis Suarez i Robert Levandovski, ali sva trojica imaju više od 30 godina, tako da je za Luku bila idealna pozicija. Real je verovatno najveći klub na svetu. Uopšte nije lako stići do njega, a kako Madriđani troše ogroman novac, kupujući samo ono što je najbolje, ući u takav klub znači si na neverovatnom nivou.

Savo Milošević zna kako je igrati u Španiji
Savo Milošević zna kako je igrati u Španijifoto: Starsport©

Na kraju se osvrnuo i na onaj izvanredan gol Jovića protiv Čelsija u prvom meču polufinala Lige Evrope.

- Kod ovog gola nije bitna razdaljina sa koje je pucao – na primer, davao sam golove sa veće udaljenosti – koliko umeće. Na onaj centaršut, sa poludistance, jer je Filip Kostić nabacio iz poluzone, sa 25 metara, jedina moguća solucija i ugao udarca je bio onaj Jovićev. I to je morala da bude vhunska tehnika šuta glavom, da je tako udari, a da golman ne stigne. To ne može da se nauči. Tri života da radite, vežbate, ne može da se nauči - zaključio je Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.