DELIJE, U NEDELJU SLAVIMO TITULU: Vukanović pozvao navijače da ispune tribine Marakane!
Aleksa Vukanović i Goran Čaušić na 160. Večitom derbiju, Foto: Starsport©

superliga srbije

DELIJE, U NEDELJU SLAVIMO TITULU: Vukanović pozvao navijače da ispune tribine Marakane!

Vukanović se osvrnuo i na fantastičnu podršku koju je Crvena zvezda imala u Novom Sadu

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović rekao je da njegova ekipa želi trijumf protiv Mladosti u nedelju i da s time i zvanično odbrane titulu prvaka Srbije.

Zvezdi je potrebna još jedna pobeda kako bi podigla trofej namenjen šampionu zemlje, posle ubedljive pobede nad Vojvodinom u Novom Sadu.

- Važna tri boda, najvažnija u ovoj sezoni, su u igri. Ići ćemo svim silama na pobedu, da se pokažemo u što boljem svetlu. Probaćemo što ranije da dođemo do prednosti, da uvedemo utakmicu u miran tok i da na kraju imamo najlepše slavlje sa našim navijačima do sada. Isticali smo mnogo puta koliko nam je važno osvajanje titule, za to se pripremamo i borimo. Lideri smo na tabeli cele sezone i došlo je vreme da to i naplatimo u nedelju - rekao je Aleksa Vukanović.

Zvezdin špic upisao je drugi gol u nizu na utakmici sa Vojvodinom.

- Ovaj pogodak mi je posebno drag, jer sam zatresao mrežu u Novom Sadu posle mnogo godina. Mogu da budem zadovoljan svojim učinkom na prethodne dve utakmice, ali uvek zelim da se usavršavam i znam da će to tek doći na svoje i da će uslediti još više golova.

Vukanović se osvrnuo i na fantastičnu podršku koju je Crvena zvezda imala u Novom Sadu.

-Pozdravljam i zahvaljujem se svim navijačima koji su bili u Novom Sadu i pozivam ih da i u nedelju budu uz nas. Bilo je teško prvih desetak minuta na susretu sa Vojvodinom, dok nismo ušli u ritam. Sve je bilo mnogo lakše posle prelepog gola koji je postigao Milan Pavkov, a sigurno nam je najviše prijalo slavlje ispod tribine na kraju. Gde god igramo imamo neverovatnu podršku, o atmosferi na Marakani nema potrebe trošiti reči. Verujem da ćemo se u nedelju zahvaliti našim navijačima na podršci osvajanjem šampionske titule - poručio je Vukanović

Navijači Crvene zvezde na meču Kupa Srbije
Navijači Crvene zvezde na meču Kupa Srbije foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.