NEJMARE GADE, NAUČI DA IGRAŠ! Otkrivena pozadina zbog čega je Brazilac dripački udario navijača PSŽ-a!
Nejmar je zbog uvrede ovako odreagovao, Foto: Printscreen/Instagram/alexbernardo_

Vređao je sve igrače

NEJMARE GADE, NAUČI DA IGRAŠ! Otkrivena pozadina zbog čega je Brazilac dripački udario navijača PSŽ-a!

Mnogi su ga osudili, a opet veliki broj bi na isti način verovatno reagova

Objavljeno:

Nejmar je napravio ogroman skandal sramnim potezom kada je udario navijača PSŽ-a posle finala Kupa Francuske koje su "sveci" izgubili od Rena.

Klub iz Bretanje je preokrenuo prethodnog vikenda meč protiv Parižana, iako su gubili 2:0 i preko penala došli do trofeja, što je ražestilo navijače pariskog kluba.

Usijane su bile i glave među igračima PSŽ-a, ali je Brazilac pogubio živce kada je najpre odgurnuo telefon jednom navijaču koji ga je snimao i pritom mu nešto dobacivao, a potom ga i udario po licu zbog čega će biti žestoko kažnjen.

Zato se našao na stubu srama, ali sada je otkrivena i druga strana priče, koju je obelodanio njegov zastupnik za javnosti, Aleks Bernardo, koji je objavio i snimak iz drugog ugla na kome se čuje šta je tačno vikao udareni navijač.

- Neću govoriti da li je Nejmarov potez bio pravi način za rešavanje ovog problema, ali je bio isprovociran - rekao je Bernardo uz priloženi snimak na kome se čuju povici navijača: "Bufone, spor si", "Kurzava, ne želim tvoju čestitku", "Evo i rasiste Veratija", "Nejmare, ti si gad i moraš da naučiš da igraš".

- Ovakvo dobacivanje navijača igračima je nedopustivo. Fudbaleri PSŽ-a su bili vruće glave posle poraza i onda ih idiot ovako proziva. Vidim da su svi krenuli da kritikuju Nejmara, ali nigde ne vidim da se osuđuje ponašanje navijača koji ga je isprovocirao. Nejmar je, kao i uvek, branio saigrače. Ko će sada da brani njega? - pitao se Aleks Bernardo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.