SRAM VAS BILO! OBRUKALI STE I SEBE I KLUB! Navijači Liverpula iz sprdnje ubacili deku u fontanu, pa mu se smejali!
Navijači Liverpula su napravili neslanu šalu sa turistom, Foto: Printscreen/Facebook/ULTRAS-TIFO.net

Skandalozno ponašanje engleza

SRAM VAS BILO! OBRUKALI STE I SEBE I KLUB! Navijači Liverpula iz sprdnje ubacili deku u fontanu, pa mu se smejali!

Zbog njih stid osećaju i svi oni pravi navijači "crvenih" kojih ima širom sveta

Objavljeno:

Obrukali su i osramotili i sebe i slavni klub navijači Liverpula svojim sramnim i skandaloznim ponašanjem dan uoči prvog meča polufinala Lige šampiona.

Jedni od najpoznatijih navijača na svetu, poznati po sjajnoj atmosferi koju prave i na stadionima, ali i na gostovanjima kada prate svoj tim, sada su sve to bacili u vodu i ukaljali sopstveni obraz.

Grupa huligana u pokušaju, koja se okupila na jednom trgu u Barseloni i ispijala pivo i slavila uz navijačke pesme, izvela je sramnu šalu koja je samo njima bila smešna.

Oni su, naime, jednog vremešnog gospodina, verovatno turistu iz Azije, iz čista mira uhvatili i ubacili u fontanu, nakon što je on telefonom slikao ambijent oko njega.

Dok su to uradili, smejali su se i ponašali kao da je to što su uradili mnogo zanimljivo i duhovito, a nisu se na tome zaustavili, već su nastavili da se smeju u lice ovom deki dok je on mokar do kože izlazio iz fontane i pokušavao da dobije neko objašnjenje od njih.

Još gora je stvar što je predvodnik tih "navijača" koji su to uradili, takođe stariji gospodin, možda tek koju godinu mlađi od turiste koga su ubacili u fontanu.

Sad je jasno zašto vlada takav stereotip o Englezima da se ponašaju bahato, bezobrazno i sramno čim odu van svoje zemlje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.