DA LI SE SPREMA NAMEŠTALJKA U SRPSKOM FUDBALU? Kladionice podivljale - Vranjanci 'preko noći' izraziti favoriti!
Detalj sa utakmice Zvezda - Dinamo Vranje, Foto: Starsport©

šta je ovo?

DA LI SE SPREMA NAMEŠTALJKA U SRPSKOM FUDBALU? Kladionice podivljale - Vranjanci 'preko noći' izraziti favoriti!

Srpski fudbal...

Objavljeno:

U utorak Radnik je bio izraziti favorit protiv Vranjanaca, u sredu ujutru kvota na goste oborena na 1.7, a već popodne utakmica je u većini kladionica sklonjena

Polako se bliži rasplet sezone u Superligi, prva dva mesta su rezervisana za Zvezdu i Radnički, dok velika neizvesnost i dalje vlada u borbi za evropske pozicije, ali ništa manje uzbudljivo neće biti ni ona za opstanak gde kao glavni protagonisti figuriraju Zemun, Dinamo Vranje, Rad i Bačka.

U četvrtak je na programu duel u Surdulici između Radnika i "davljenika" Dinama kome "gori pod nogama" za očuvanje superligaškog statusa.

Radnik, sa druge strane, nema tih problema, Surduličani su na sigurnom odstojanju od najugroženijih, a u duelu sa Vranjancima važe za favorite - tačnije, važili su do juče.

Naime, u većini kladionica kvota na pobedu Dinama se srozala sa 3.7 na 1.7, a kako se meč bliži, teško da se ova utakmica može naći u ponudi u nekoj od kladionica, što nije prošlo nezapaženo, naravno.

- Noćas u tri sata Radnik je bio favorit protiv Vranja, na Vranje je kvota je bila 3.7, a jutros (sreda) u 9 kvota na Vranje je bila 1.7, sada te utakmice u kladionicama nema - komentar je jednog "tviteraša".

foto: Twitter

I na stranim kladionicama zabeležen je pad kvote na pobedu Vranjanaca, a više od polovine njih je skinulo ovu utakmicu iz ponude - njih čak 88 od 131.

Dinamo je ove sezone u nekoliko navrata bio u "fokusu" javnosti, istina ne i FSS-a, zbog sumnji u nameštanje utakmica. Klub iz Vranja je čak i najurio dvojicu fudbalera za koje je internom istragom utvrđeno da su uticali na rezultat jedne utakmice.

Ostale su još neke nerazjašnjene okolnosti u debaklu Dinama u Humskoj od Partizana jesenas od 6:0, i taj meč se navodno našao "pod lupom" FSS, ali ni danas, uprkos najavama da će biti pokrenuta istraga, to se nije desilo.

Sumnja je tada pala na golmana ekipe iz Vranja zbog čudno primljenih golova protiv crno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.