TOTALNO LUDILO U ZEMUNELU: Žarko Lazetić postavljen na mesto prvog trenera!
Žarko Lazetić, Foto: Starsport©

DA LI JE ZASLUŽIO?

TOTALNO LUDILO U ZEMUNELU: Žarko Lazetić postavljen na mesto prvog trenera!

Pre dve nedelje je već radio kao prvi trener Partizana...

Objavljeno:

Verovali ili ne, Žarko Lazetić je opet postavljen za prvog trenera, ali ovoga puta ne u Partizanu, već u filijali Teleoptiku, prenosi MOZZART Sport.

On je na tom mestu zamenio Milana Ristića, momka koji je sa "Optičarima" ostvario velike uspehe u prethodnim sezonama.

- Bio sam u klubu, dogovorili smo se da Lazetić preuzme ekipu. Pokušavamo da napravimo šok terapiju, kakvu je probao da uradi i Bata Mirković svojim odlaskom sa klupe prvog tima. Mislim da je to dobar potez - rekao je Ristićza MOZZART Sport.

Milan Ristić
Milan Ristić foto: Printscreen/Youtube

Vidi se da ga ovakva odluka nije razljutila.

- Ja sam vojnik Partizana i ostajem u Humskoj do daljeg. Tri godine sam bio u Teleoptiku, uveo ga u Prvu ligu, ali sada su lošiji rezultati i logično je da se proba sa drugim rešenjem. Vodio sam osam godina pre toga generaciju iz koje su ponikli Marković, Šehović, Vlahović, Nović... Tu sam do leta, a onda možda i preuzmem neku superligašku ekipu, mislim da je vreme. Pa se možda jednog dana vratim u Partizan da budem trener prvog tima.

Zanimljivo je da je Milan Ristić promenjen sa mesta trenera Teleoptika iako ga je Saša Ilić predlagao da bude šef struke prvog tima Partizana pre imenovanja Sava Miloševića.

- To je istinita priča i jako mi je imponovala, što je takva legenda kluba, kakva je Saša Ilić, na takav način govorila o meni. Mi nismo drugari pa da neko pomisli da je zbog toga, čisto smo poznanici i zato sam još ponosniji što me je predložio za trenera - rekao je Ristić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.