Grof Božović: Za sredu najavljuju sneg u Novom Pazaru, meč bi trebalo odložiti na duže!

Odgovara mu odlaganje

Grof Božović: Za sredu najavljuju sneg u Novom Pazaru, meč bi trebalo odložiti na duže!

Trener crveno-belih smatra da bi utakmica trebalo da se igra tek kada se steknu svi uslovi za igru, kako ne bi došlo do povreda igrača
Objavljeno: 15:57h

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio je da je odluka o odlaganju utakmice u Novom Pazaru očekivana, kao i da može dobro da dođe povređenim fudbalerima u njegovom timu. - Ova odluka je bila očekivana, s obzirom na to kakvi su vremenski uslovi. Iskren da budem, mislim da nam ovo može koristiti, kako bi nam se što brže oporavili neki igrači, mislim pre svega na Pavićevića i Grujića - rekao je Božović za sajt kluba.

Utakmica je trebalo da se igra u nedelju, ali je odložena zbog obilnih padavina u Novom Pazaru. Božović je ocenio da utakmica ne bi trebalo da se igra ni sledeće nedelje, ako je suditi po vremenskoj prognozi. - Koliko vidim, za sredu čak najavljuju sneg u Novom Pazaru. Mislim da bi utakmicu trebalo odložiti na neki duži vremenski period dok se vremenski uslovi stabilizuju, a uslovi za igru ne budu odgovarajući. Možda pred početak plej-ofa - izjavio je strateg crveno-belih.
Trener lidera prvenstva kazao je i da bi bilo dobro da njegov tim igra dve utakmice na domaćem terenu, jer bi u Novom Pazaru u ovakvim uslovima tim rizikovao povrede na raskvašenoj podlozi. - Ako sa Spartakom budemo igrali narednu utakmicu, biće mnogo bolji uslovi i naravno veće šanse da nastavimo svoj pobednički ritam - rekao je Božović. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.