ZABRANITE MU DA SUDI U SUPERLIGI! OVO JE KRAĐA! SRAMOTA! Žestoka paljba po sudiji iz tima koji je pobedio?!
Milan Ilić se našao na udaru čelnika Spartaka, Foto: Saša Pavlić Koky

Nezadovoljni suđenjem

ZABRANITE MU DA SUDI U SUPERLIGI! OVO JE KRAĐA! SRAMOTA! Žestoka paljba po sudiji iz tima koji je pobedio?!

Uprkos tome što su pobedili

Objavljeno: 13:39h

I nakon poslednjeg kola Superlige Srbije, posle koga je sledi borba za plej-of i plej-aut, opet je bilo povika na sudije i nezadovoljstva suđenjem.

Ovog puta se na meti našao arbitar Milan Ilić sa svojim pomoćnicima koji je delio pravdu na utakmici Spartak - Rad u Subotici, a domaćin nikako nije bio zadovoljan njihovim suđenjem.

Subotičani jesu slavili nad "građevinarima" 1:0, ali je posle meča potpredsednik kluba Željko Knežević imao svašta da kaže na račun glavnog arbitra.

- Sramota! Neviđena krađa! Spartak je igrao protiv 13 protivnika. Ako objektivna i pozorišna subotička publika više od pola utakmice negoduje i pogrdno naziva sudije, onda je više nego jasno kakav je zadatak sudija bio. Ne bih da razmišljam za koga su svirali, za to postoje relevantni organi FSS - poručio je Knežević za "Žurnal".

Potpredsednik Spartaka kaže da bi Iliću trebalo zabraniti da više sudi u Superligi.

- Gospodin Ilić je još jednom sudeći Spartaku pokazao da, ili ne voli naš klub, ili ne zna da sudi. Odluke je donosi tendeciozno, protiv svih pravila igre. Nije mu više mesto sa ovakvim suđenjem u elitnom takmičenju. Želimo da ljudi u crnom, poput gospodina Ilića, više ne budu u centru fudbalske priredbe.

Spartak je pobedio u ovom meču, ali je ostao bez plasmana u plej-of pošto je Vojvodina u Novom Sadu uspela da dođe do pobede nad Partizanom u sudijskoj nadoknadi i tako sa bodom više od Subotičana zauzme poslednje mesto koje vodi u plej-of.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.