IGRAO ZA ŽELEZNIK, PA POSTAO REPREZENTATIVAC UKRAJINE: Neću da vam kažem za koga ću da navijam...
Marko Dević na meču reprezentacije Ukrajine, Foto: Profimedia

izjava

IGRAO ZA ŽELEZNIK, PA POSTAO REPREZENTATIVAC UKRAJINE: Neću da vam kažem za koga ću da navijam...

Ako budemo imali malo sreće, sve će biti kako treba. Mislim da nam ekipa igra sve bolje i bolje...

Objavljeno:

Bivši napadač Železnika Marko Dević, koji se kasnije obreo u Ukrajini gde je dobio njihov pasoš i nastupao pod "plavo-žutom" zastavom, govorio je o duelu Srbije u Ukrajine i njihovim šansama za plasman na Evropsko prvenstvo.

- Da li bih sada pomogao ukrajinskom timu? Dok sam bio u Rubinu nisu me zvali, a tada sam bio spreman. Sada je jasno da šampionat u Azerbejdžanu nije na nivou potrebnom da se igra za nacionalni tim, barem ne na nivou koji Ševčenko traži od igrača. Ne znam pravo da vam kažem ni kako bih mogao da pomognem. Imao bih snage za jedno 15-20 minuta, a onda bih morao da izađem. Uvek sam tu da pomognem, ako me kojim slučajem budu poznali. Ali, kada sam pre dve godine prešao u Vaduc, znao sam da je to kraj za mene.

O tome kako mu izgleda reprezentacija Ukrajine u poslednjim mečevima Dević kaže:

- Ševčenkov tim izgleda odlično, mnogi fudbaleri nastupaju van zemlje, što mi se sviđa. Ako budemo imali malo sreće, sve će biti kako treba. Mislim da nam ekipa igra sve bolje i bolje.

Na pitanje za koga će navijati kada se sastanu njegov rodna Srbija i ekipa zemlje koju je odabrao, 35-godišnji fudbaler je želeo da sakrije odgovor:

- Srbija ili Ukrajina? Znao sam da ću dobiti takvo pitanje... Voleo bih kada bi obe reprezentacije uspele da se plasiraju na Euro.

Marko Dević u reprezentaciji Ukrajine
Marko Dević u reprezentaciji Ukrajine foto: Profimedia

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.