POJAVIO SE NOVI SNIMAK TUČE REPREZENTATIVCA: Sad je jasno kako je došlo do makljaže i pesničenja u noćnom provodu!
Džordan Pikford u trenucima pre tuče, Foto: Printscreen/Twitter/@OnNumaraDergi

Raspetljava se klupko

POJAVIO SE NOVI SNIMAK TUČE REPREZENTATIVCA: Sad je jasno kako je došlo do makljaže i pesničenja u noćnom provodu!

Najpre su se ustremili na njega da bi potom počeli da vređaju njegovu devojku i on to nije mogao da istrpi

Objavljeno:

Raspetljava se polako klupko oko tuče ispred paba u Engleskoj u kojoj je u glavnoj ulozi bio golman Evertona i engleske reprezentacije Džordan Pikford.

Nakon što je društvenim mrežama i medijima prostrujao snimak makljaže, na kome se vidi osoba koja neodoljivo liči na mladog čuvara mreže, kako se pesniči sa grupom momaka, sada je maltene potvrđeno da je to on.

Kako svedoči jedan od očevidaca celog događaja za "Dejli Mejl", sukob je izbio sa navijačima Njukasla koji su ga prozivali da "ima mekane prste i male ruke" u trenucima dok se slikao sa fanovima, što se vidi i na novom snimku koji se pojavio.

Pikford je nakon toga promenio lokal, ali tamo su opet bili isti ti momci koji su želeli da ga isprovociraju, pa su se ustremili na njegovu verenicu koju su počeli da vređaju i on to nije mogao da istrpi.

- Vređali su mu verenicu i on je potpuno poludeo. Krenuo je na najbučnijeg, ali ga nije uspeo udariti, Video izgleda mnogo gore nego što je stvarno bilo, sve je trajalo možda svega šest ili sedam sekundi. Ipak, Džordan je pio i to sigurno nije bilo od pomoći u ovakvoj situaciji. Nije srećan što mu se sve ovo dogodilo. Nije imao problema sve do sada, kada su se okomili na njegovu devojku - rekao je izvor "Dejli Mejla".

Na kraju su uspeli da ga razdvoje iz tuče i odvuku na stranu.

Policija je saopštila da nije bilo ozbiljnije povređenih, kao i uhapšenih zbog tog incidenta. Istragu je sproveo i Everton. Pikford je 2017. godine prešao iz Sanderlenda u Everton i tako postao najskuplji britanski golman u istoriji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.