VUČELIĆ I UPRAVA KONAČNO ODLAZE IZ PARTIZANA? Ostoja Mijailović dolazi na mesto predsednika fudbalskog kluba!
Ostoja Mijailović, Foto: Zorana Jevtić

LUDE VESTI

VUČELIĆ I UPRAVA KONAČNO ODLAZE IZ PARTIZANA? Ostoja Mijailović dolazi na mesto predsednika fudbalskog kluba!

Ova promena je od strateškog značaja, za sve sekcije, čime je Mijailović i "privoljen" da se prihvati novog mesta, jer je FK Partizan, stub čitavog JSD koje je u krizi

Objavljeno:

Kako Sos koš (Vladan Tegeltija) saznaje, posle nezapamćene krize FK Partizan i četiri uzastopna poraza od Radničkog, Voždovca, Spartaka i Napretka, što se ne pamti od pet neuspeha 1990.g (dva od Dinama Bukurešt, Zvezda u Kupu, te Dinamo u Zagrebu i Olimpija u Ljubljani), predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, preuzima klub za sedam, najviše deset dana, posle majstorice polufinala sa Crvenom zvezdom, odluka je posle večerašnjeg sastanka u jednom beogradskom restoranu.

Nezadovoljstvo među navijačima, kao i uticajnijim Partizanovcima u i oko kluba i SD dostiglo je tačku "ključanja", a Ostoja Mijailović se prihvatio izazova posle dugo premišljanja i ubeđivanja, pošto je u košarkaškom klubu postavio sistem, obezbedio uslove, struku i infrastrukturu, kojim će upravljati neko od njegovih najbližih saradnika. " Ne želim ništa da komentarišem dok se ne završi majstorica u subotu protiv Zvezde " - odgovorio nam je večeras Mijailović, što dovoljno ilustruje situaciju i ide u prilog naše informacije sa pomenutog sastanka u Beogradu.

Mijailović je na sastanku uticajne grupe privrednika i ljudi iz politike, posle novog debakla u Kruševcu, takođe dobio uveravanja da će imati odrešene ruke u FK, gde sledi sveobuhvatna čistka na svim nivoima, zbog koje su i odobrena sredstva države za dobijabje UEFA licence, kao i određena sponzorstva za saniranje dugova, saznaje Sos koš.

Ova promena je od strateškog značaja, za sve sekcije, čime je Mijailović i "privoljen" da se prihvati novog mesta, jer je FK Partizan, stub čitavog JSD koje je u krizi, pa treba očekivati vanrednu skupštinu u Humskoj za desetak dana. Opširnije večeras od 23 sata u Sos košu.

Ako je neko pomislio da je ovo prvoaprilska šala, nije, pošto je informacija objavljena pre ponoći 31. marta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sos koš)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.