REVOLUCIJA U PREMIJER LIGI: Trener zabranio igračima internet jer su se previše navukli na igrice!
Fudbaleri Sautemptona, Foto: EPA/Rui Vieira

MORA TAKO

REVOLUCIJA U PREMIJER LIGI: Trener zabranio igračima internet jer su se previše navukli na igrice!

Ostrvski tabloid "San" je objavio opširan intervju sa neimenovanim fudbalerom u kome priznaje da je bio navučen na popularnu igricu

Objavljeno: 17:17h

Trener Sautemptona Ralf Hazenhutl primoran je da zavede vojničku disciplinu u tom engleskom timu.

Razlog su mladi igrači koji sve više vremena provode igrajući video igrice, pa je Nemac morao da uvede cenzuru u tim. U Sautemptonovom hotelu ukinut je bežični internet.

- Moramo da zaštitimo igrače. To mora da se istera i uradiću to. Imao sam takvih problema i u Lajpcigu, igrali su do tri ujutru i to u danima uoči utakmica. To nije mali problem. Tim igračima mora da se pomogne. Ako ćemo da budemo iskreni, to je isto kao alkohol ili droga. Ne smeju toliko vremena da provode tako. Zato smo blokirali WiFi u hotelu, samo primera radi. Da bar uveče ne mogu da igraju - rekao je Ralf Hazenhutl.

Ostrvski tabloid "San" je objavio opširan intervju sa neimenovanim fudbalerom koji nije član Sautemptona u kome priznaje da je bio toliko navučen na popularnu igricu "Fortnajt" da ju je igrao i po 13 sati dnevno. U Sautemptonu nema takvih slučajeva, ali bolje je sprečiti nego lečiti.

- Verujte da sam u stalnom kontaktu sa kapitenom i nekolicinom igrača. Sve dok vlasti to ne proglase bolešću mi moramo da ih čuvamo. Kad bi zvanično ta zavisnost bila proglašena za bolest onda bi Vlada lako mogla da kompanijama naredi da blokiraju igrače posle recimo tri sata igranja. Moramo da budemo aktivni, da ih zaštitimo. Moramo da ih pazimo 24 sata dnevno, čak i van terena - jasan je nemački stručnjak na klupi Sautemptona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.