POLILI JE VRELOM VODOM I POSLALI U BOLNICU: Argentinski huligani nemaju milosti, užasne scene na fudbalskom terenu!
Rozana Pas, fudbalski sudija, Foto: Printscreen / Rozana Pas

neverovatno

POLILI JE VRELOM VODOM I POSLALI U BOLNICU: Argentinski huligani nemaju milosti, užasne scene na fudbalskom terenu!

Incident o kome bruje svetski mediji dogodio se u finišu duela...

Objavljeno:

Argentinski navijači su ponovo došli u centar pažnjе.

Kao i obično, ni ovoga puta povod nije lep, već je u glavnoj ulozi fudbalski sudija Rozana Paz, koji su huligani polili vrelom vodom.

To se desilo na meču između šestoligaša Markesada i San martin de San Huana, kada su domaće pristalice nezadovoljne njenim odlukama odlučile da joj nanesu opekotine, zbog kojih je ona i završila u bolnici.

Incident o kome bruje svetski mediji dogodio se u finišu duela, kada su navijači Markesada uradili ono što se ne viđa često na fudbalskim terenima, pa je vrela voda završila na Rozaninim leđima.

- Bilo je dva minuta do kraja kada sam osetila da mi je nešto vrelo prosuto po leđima. Pozvala sam sudiju da mu kažem šta se desilo i zatražila sam hladnu vodu da ublažim opekotine. Isprva su hteli da prekinu meč, ali smo se dogovorili da bude odigran do kraja. Nemam povrede od udarca, ali imam opekotine koje su mi sanirane u bolnici - rekla je Rozana Paz

Čelnici domaćeg Markesada su se pravdali za ovaj incident i stali su u odbranu navijača, dok su ovaj ispad žestoko osudili ljudi iz lige i najavili su pokretanje postupka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.