KRSTAJIĆ GA OTPISAO IZ NACIONALNOG TIMA: Oglasio se Marko Grujić i napokon dao svoj stav o reprezentaciji!
Marko Grujić, Foto: AP/Andreas Gora

ISKRENO

KRSTAJIĆ GA OTPISAO IZ NACIONALNOG TIMA: Oglasio se Marko Grujić i napokon dao svoj stav o reprezentaciji!

U berlinskom bundesligašu igra na pozajmici iz Liverpula, a u ovoj sezoni je sazreo kao igrač i ne krije želju da bi radije ostao u Bundesligi

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Marko Grujić se preporodio u Herti.

U berlinskom bundesligašu igra na pozajmici iz Liverpula, a u ovoj sezoni je sazreo kao igrač i ne krije želju da bi radije ostao u Bundesligi nego bio rezervna opcija u timu Jirgena Klopa. O Grujićevoj sudbini odlučivaće uprava Redsa, a kao moguće opcije na leto pominju se Lacio i Galatasaraj.

- Herta mi je pružila sjajnu priliku da igram u Bundesligi. Prilično sam mlad i za mene je ovo vreme provedeno u Herti, sa izuzetkom povreda, bilo briljantno. Pokazao sam svoje kvalitete. Ali, na kraju ne odlučujem ja. Ako bih mogao da biram, ostao bih još godinu ili čak dve godine ovde, što bi mi mnogo značilo da poboljšam svoje kvalitete. A to je moguće samo ukoliko igrate u svakoj utakmici - rekao je Marko Grujić za "Bild".

Novinare u Nemačkoj je osim Grujićevih igračkih kvaliteta fasciniraju i rezultati koje je postigao u karijeri. Bio je šampion sa Crvenom zvezdom, svetski šampion sa selekcijom Srbije do 20 godine, učesnik SP u Rusiji. Međutim, ima još neke ciljeve koje želi da ostvari.

- Odrastao sam u Crvenoj zvezdi, najvećem klubu u Srbiji. Tamo postoji pritisak da se pobedi u svakoj utakmici, zato uvek želim da pokažem svoje najbolje performanse, tako sam odrastao. Moj kratkoročni cilj je da odigram uspešnih osam mečeva za Hertu do kraja sezone, a takođe i da se vratim u seniorski nacionalni tim. Dalji planovi su finale Liga šampiona i osvajanje Svetskog prvenstva, čak iako to bude teško - dodao je srpski fudbaler.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.