GROF BOŽOVIĆ: Derbi rađa heroje i tragičare, voleo bih da igraju Božinov i Dornelaš!
Foto: Fonet

SKIDA PRITISAK

GROF BOŽOVIĆ: Derbi rađa heroje i tragičare, voleo bih da igraju Božinov i Dornelaš!

Strateg crveno-belih se našalio oko toga da li bi voleo da Bugarin i Brazilac nastupe u srpskoj fudbalskoj svetinji
Objavljeno: 15:05h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je Večiti derbi utakmica za koju se živi i istakao da bi bio nezadovoljan remijem sa Partizanom u subotnjem duelu. - Večiti derbi je utakmica zbog koje se živi, koja daje nove heroje, nažalost i nove tragične junake. Posmatra je cela Srbija i veliki deo Evrope. Igramo protiv velikog protivnika, da nema Partizana, ni Zvezda ne bi bila kakva je - rekao je Božović.

Zvezda će u subotu od 18.00 dočekati Partizan u devetom kolu Superlige Srbije. Crveno-beli su prvi na tabeli sa 20 bodova, pet više, ali i utakmicom više od Večitog rivala, koji je treći. - Igramo na svom terenu i ne bih bio zadovoljan bodom, bez obzira na to što igramo protiv kvalitetne ekipe. Utakmica neće ništa da reši što se tiče prvenstva, ali biće kao i do sada što se tiče prestiža. Veliko je interesovanje i nadam se da će sve proteći u fer i korektnom ponašanju. Nema razloga da se utakmica pretvara u neke skandale - kazao je šef stručnog štaba crveno-belih.
Upitan da li bi voleo da ne igraju Valerij Božinov i Fabrisio Dornelaš, koji se oporavljaju od povrede, Božović se našalio. - Kada bih znao da će da pogreše sutra, više bih voleo da igraju. Prvenstveno moramo da gledamo sebe - naveo je on. (Espreso.co.rs/Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.