Odlažu se izbori u Crvenoj zvezdi, jer je klub tužen!

gori u ljutice bogdana

Odlažu se izbori u Crvenoj zvezdi, jer je klub tužen!

Četiri člana kluba koji su pristupuli Zvezdi 15. septembra preko svojih advokata podnela su tužbu Prvom opštinskom sudu u Beogradu
Objavljeno: 12:06h

Izbori u Crvenoj zvezdi pod velikim su znakom pitanja. Grupa članova crveno-belih tužila je klub zbog kršenja izborne procedure i postoji velika mogućnost da izbori zakazani za 11. oktobar budu otkazani, piše Blic.rs. Četiri člana kluba koji su pristupuli Zvezdi 15. septembra preko svojih advokata podnela su tužbu Prvom opštinskom sudu u Beogradu, a u tužbi su tražili privremenu meru poništenja svih odluka Upravnog odbora kluba o izborima.

Sud će odluku o privremenoj meri doneti 9. oktrobra. Međutim. veliki problem u svemu tome je što potencijalni kandidati svoje kandidature po statutu kluba moraju da podnesu do utorka, 6. oktobra, a potom još tri dana da čekaju odluku suda da li će izbora uopšte biti u tom terminu. Pritom predsednik kluba Svetozar Mijailović nije podneo ostavku, a ni veći deo Upravnog odbora, pa je neizvesno kako bi se situacija dalje odvijala, dnosno šta bi bilo sa izborima i kako bi na sve to reagovala zvezdaška javnost. (Espreso.co.rs/Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.