RASULO U BAJERNU: Levandovski napao Nika Kovača, defanzivac morao da ga brani!
Robert Levandovski je napao trenera, Foto: EPA/Lukas Barthtuttas

HAOS

RASULO U BAJERNU: Levandovski napao Nika Kovača, defanzivac morao da ga brani!

Prvi put posle osam godina, bavarski gigant je ostao bez četvrtfinala u eliti

Objavljeno:

Fudbalerima Bajerna teško je pao poraz od Liverpula u Ligi šampiona.

Prvi put posle osam godina, bavarski gigant je ostao bez četvrtfinala u eliti, a to je najviše razbesnelo prvog strelca tima Roberta Levandovskog koji je za izgubljenu utakmicu okrivio trenera Nika Kovača.

- Igrali smo previše defanzivno u obe utakmice. Nismo krenuli napred. I zato nismo imali nikakve šanse. Kod kuće smo baš malo rizikovali. A ovo je Liga šampiona, ponekad morate mnogo više da reskirate da biste nešto dobili. NI u prvoj utakmici ni danas nismo dobro igrali. Ljut sam zbog toga. Moralo je mnogo, mnogo bolje, hrabrije - rekao je Poljak.

Podatak za rubriku "Verovali ili ne" je da je za 180 minuta Bajern samo jedanput šutnuo u okvir gola Liverpula kada se ima u vidu kvalitet napadačke linije Bajerna. Upravo to govori o tome koliko je Jirgen Klop nadmudrio hrvatskog trenera.

- Imamo stil igre koji ne prolazi uvek, u duelu sa svakim timom. Neke stvari smo radili prilično dobro. Moram da kažem da je trener od nas tražio nešto drugo, ali nije išlo. Dešavaju se takve stvari - izjavio je Mats Humels, defanzivac minhenskog tima.

Sada Bajern očekuju bitke u Nemačkoj, a odluka o Kovačevoj sudbini mogla bi da dođe posle Der Klasikera protiv Dortmunda 6. aprila.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.