BATINA ŠOK TERAPIJA URODILA PLODOM: Partizan uništio Napredak, crno-beli nastavljaju odbranu trofeja u Kupu!
FK Partizan slavlje gola protiv Napretka, Foto: Starsport©

1/4 finale kupa srbije

BATINA ŠOK TERAPIJA URODILA PLODOM: Partizan uništio Napredak, crno-beli nastavljaju odbranu trofeja u Kupu!

Sva dešavanja sa meča možete da pratite uz naš lajv-blog...

Objavljeno: 17:25h

Velika pobeda Partizana u Kruševcu u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Izabranici Žarka Lazetića, vršioca dužnosti trenera crno-belih, posle odlaska Zorana Bate Mirkovića, slavili su sa 4:0 (2:0) nad Napretkom i na taj način obezbedili još bar dva meča u ovom takmičenju (polufinale se igra iz dve utakmice, Partizan brani trofej).

Još u ranoj fazi meča viđeno je mnogo šansi na obe strane, a prvi gol je pao u 31. minutu, kada je Nemanja Nikolić asistirao Goranu Zakariću.

Na 2:0 povisio je Danilo Pantić u nadoknadi prvog poluvremena.

Strelac pogotka za 3:0 bio je Mark Valijente, ali posle čudne sudijske odluke o kojoj će se dugo pričati, jer je samo neki sekund ranije poništen pogodak domaćem timu zbog ofsajda.

Konačnih 4:0 postavio je Rikardo Gomeš.

A, pogledajte i situaciju koja je obeležila prvo poluvreme...

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite uz naš lajv-blog...

KRAJ MEČA!!!

72' Gol je postigao i Rikardo Gomeš! Partizan je odrao Napredak. Lepa lopta Danila pantića, Ostojić ju je propustio jer se nije dobro postavio, a lagano je u gol smestio Rikardo...

68' Neverovatan promašaj Zakarića!

66' LUDA DEŠAVANJA U KRUŠEVCU! Prvo je Napredak dao gol, ali ga je sudija poništio zbog ofsajda, da bi u sledećem napadu strelac za crno-bele bio Mark Valijente. O ovome će se još mnogo pričati, pretpostavljamo da je Kosanović trenutno besan kao ris...

59' U odnosu na prvo poluvreme, koje je bilo nabijeno dešavanjima, u drugom nismo videli gotovo ništa. Upravo sada je Rikardo Gomeš ušao u šansu, ali je katastrofalno reagovao. Hteo je da asistira, umesto da je šutirao, jer je imao otvoren put ka golu.

46' Počeo je drugi deo igre, Napredak je na poluvremenu ostao bez trenera, pošto ga je sudija Zoran Široki isključio u pauzi, verovatno zbog prigovora, kako se nezvanično saznaje...

POLUVREME! Crno-beli imaju sjajnu prednost...

45+2 - KAKVA GOLČINA DAČE PANTIĆA IZ SLOBODNJAKA! Šutirao je sa 25 metara iskosa, neodbranjivo za bilo kog golmana...

43' Mirnih 10 minuta je iza nas... Posle onog ludila oko 30. minuta doslovno nam je trebalo malo vremena da se smirimo.

32' I pored asistencije, Zoran Tošić je ušao na teren umesto Nikolića. Šta je zaista Lazetiću zasmetalo, niko ne zna, verovatno je bio neki problem sa Nikolićevom dobro poznatim nezgodnim stavom...

31' ŠTA SE OVO DOGAĐA!!!!!!! Nemanja Nikolić je trebalo da napusti teren, ali je magično asistirao za Gorana Zakarića, koji je sjajno predriblao golmana Petrovića, i smestio loptu u praznu mrežu! Partizan vodi sa 1:0!

29' Neverovatno, ali zamalo Nikolić da postigne gol glavom posle dobrog centaršuta Zakarića.

28' Izgleda da će Žarko Lazetić već sada izvršiti prvu izmenu. Zoran Tošić će verovatno na teren, a vršilac dužnosti trenera crno-belih je poludeo na Nemanju Nikolića, koji će morati napolje!

25' Prvi žuti karton na utakmici dobio je Miloš Ostojić iz Napretka.

21' Solidan napad Napretka iz kontre. Obradović je prodro po levom boku, ali je centrirao tamo gde nije bilo nijednog igrača - što njegovog, što protivničkog tima.

13' Još jedna interesantna situacija, ovog puta pred golom gostiju. Zbunjeno je delovala odbrana Partizana, ali Alivodić nije uspeo to da iskoristi. Samo gol-aut od svega...

11' Opet prilika, ponovo za Daču Pantića, ušao je u sredinu sa leve strane, namestio nogu na desnu nogu, ali je šutirao pravo u Petrovića, inače bivšeg golmana kluba iz Humske.

10' Novi pokušaj Partizana, lopta se srećno odbila do Danila Pantića posle napada Nemanja Nikolića, ali je završnica bila mlaka.

6' Prva šansa i za Partizan u ovom momentu, Valijente je šutirao između dvojice, lopta je završila kod Petrovića u rukama.

2' Prvi ozbiljan napad na utakmici. Prošao je Nikola Aksentijević, centrirao na suprotni kraj kaznenog prostora, loptu je loše izbio Šehović, ukazala se prilika Ndijaeu, ali udarac Senegalca je bio neprecizan.

1' Meč je počeo. Teren je u katastrofalnom stanju!

15.23 - Grobari su pred utakmicu skandirali Bati Mirkoviću, i naravno, protiv Uprave.

14.45 - Poznati su i sastavi oba tima. Ima iznenađenja i na jednoj i na drugoj strani...

NAPREDAK (4-5-1): Napredak: Ni. Petrović – Aksentijević, Marinković, Ostojić, Obradović – Jović, Ivanović – Ndiaje, Baha, Alivodić - Ilić.

Rezerve: Janković, Stevanović, Ne. Petrović, Đorić, Rušević, Deak, Eskić.

PARTIZAN (4-4-2): Partizan: Stojković – Šehović, Valijente, Pavlović, N. G. Miletić (Nemanja R Miletić je povređen, bole ga leđa, nije trenirao juče) – Šćekić, Zdjelar, Pantić, Zakarić – Nikolić, Rikardo.

Rezerve: Kljajić, Urošević, Kosović, Smiljanić, Đerlek, Tošić, Georgijević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.