Zvezda prodala Terzića!
Crvena zvezda je prodala jednog od najtalentovanijih igrača, Foto: Espreso.co.rs

Novac stiže odmah

Zvezda prodala Terzića!

Pomalo neočekivani transfer na Marakani

Objavljeno:

Crvena zvezda je prodala Aleksu Terzića.

Jedan od najtalentovanijih igrača iz omladinske škole crveno-belih na leto se seli u Italiju iako nije takoreći ni omirisao barut seniorskog fudbala u Srbiji.

"Mozzart sport" saznaje da će jedan od predvnodnika generacije igrača rođenih 1999. godine prodat Fiorentini za milion i po evra, a čitav posao trebalo bi da u utorak bude završen i ozvaničen.

Aleksa Terzić i vršnjak Dejan Joveljić
Aleksa Terzić i vršnjak Dejan Joveljićfoto: Starsport©

"Viola" će već sada uplatiti kompletno obeštećenje na račun kluba sa Marakane, gde će i Terzić ostati narednih šest meseci, jer je zvanični prelazni već završen, pa će on tek u junu krenuti put Toskane.

Iz Firence su dugo motrili na omladinskog i mladog reprezentativca Srbije koji je odlično igrao u omladinskoj Ligi šampiona ove sezone i shvatili su da mogu za relativno mali novac da dovedu sledećeg fudbalskog bisera iz Srbije kao što su to činili ranije, uglavnom sa igračima Partizana.

Na ruku im je išlo i što Terziću aktuelni ugovor ističe u decembru, a usled dolaska Milana Gajića jasno je da ne bi igrao preveliku ulogu u timu čak i u slučaju odlaska Milana Rodića, iako je često bio apostrofiran kao zalog za budućnost.

Uostalom, zbog toga je ove zime i prekomandovan u Grafičar sa samo 6 odigranih prvenstvenih utakmica u seniorskom timu crveno-belih.

Ujedno, u Zvezdi su i zatvorili finansijsku konstrukciju ovim transferom koji je bio neophodan usled dolazaka ove zime, ali i povećanja plata igračima koji su produžili ugovore.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.