Šta je to Grof? Član Uprave Partizana odgovorio treneru Zvezde na prozivku!

Nije se dugo čekalo

Šta je to Grof? Član Uprave Partizana odgovorio treneru Zvezde na prozivku!

Na pomolu je izgleda novi rat između večitih rivala
Objavljeno: 14:20h

Nije se dugo čekalo na odgovor iz Partizana Miodragu Grofu Božoviću na njegovu prozivku da saopštenja protiv njega pišu "oni koji nisu radili fizičko u školi". Božović: Ljudi iz Partizana pišu saopštenje, a nikada fizičko nisu radili! Predsednik Nadzornog odbora crno-belih i profesor Pravnog fakulteta, Vladimir Vuletić, osetio se prozvanim u izjavi trenera Crvene zvezde, pa je odlučio da napiše još jedno saopštenje i dostavi ga medijima. Prenosimo ga u celosti.

– Tužno je što je nekada veliki, a sada, izgleda, samo komšijski klub sebi dozvolio da ga reprezentuje neko ko bi morao barem ovo da ima u mislima: - Biti grof znači da se ne vređaju i ne unižavaju pripadnici novinarske profesije, osiono i bahato. – Biti grof znači da se makar delimično poznaje Ustav Srbije i zabrana diskriminacije po bilo kom osnovu (uključujuci i rasnu, genetsku, zdravstvenu, po izgledu ili ličnim svojstvima) što nije strano segregatorskom posleniku.
– Biti grof znači ne podilaziti najnižim porivima publike i ne praviti od sporta rijalitije i isticati jeftine parole naslovima filmskih franšiza. – Biti grof znači biti odmeren i mudar, jer je čovek gospodar neizgovorenih a rob izgovorenih reči. – Biti grof, najzad, znači shvatiti da za odvajanje prava od neprava nije potrebna fizička već umna snaga. Međutim, jasno je, na žalost, da ovde nije reč o grofu, vec o Lažnom caru Sćepanu Malom. Dr Vladimir Vuletić (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.