STOJKOVIĆ O TONČEVU I HAPŠENJU: Krstajić me od kraja Mundijala nije pozvao da pita da li sam za klupu!
Vladimir Stojković, Foto: Beta

odgovor iz humske

STOJKOVIĆ O TONČEVU I HAPŠENJU: Krstajić me od kraja Mundijala nije pozvao da pita da li sam za klupu!

Sa mnom ili bez mene, saigračima želim od srca sve najbolje i dosta sreće u kvalifikacijama za EURO - kazao prvi golman Partizana

Objavljeno: 16:56h

Možete da ga volite ili ne, ali većina poznavaoca fudbalskih prilika u Srbiji je složni u jednom - Vladimir Stojković je trenutno naš najbolji golman.

Ipak, Mladen Krstajić ga ponovo nije pozvao u nacionalni tim.

- Suvišno je komentarisati njegov ljudski i fudbalski kvailtet. On nije golman za klupu, on je da brani od početka. U ovom momentu Dmitrović je broj 1, to je tako. Nikom nije rečeno da neće više igrati za reprezentaciju - poručio je u petak iz Stare Pazove Mladen Krstajić.

Nije se dugo čekalo na odgovor čuvara mreže beogradskog Partizana.

- Nikad me, od okončanja Mundijala, nije pozvao da pita da li sam golman za klupu ili ne. Da se razumemo, Mladenu Krstajiću želim svu sreću ovog sveta i nadam se, ma verujem u njega, da će kad-tad ispuniti reči iz septembarskog obraćanja novinarima kad je rekao da sam golman za bitne utakmice. Jednostavno, verujem da će on to uraditi. Sa mnom ili bez mene, saigračima želim od srca sve najbolje i dosta sreće u kvalifikacijama za EURO - kazao je Stojković u izjavi za Mozzart sport.

Dosta polemike je podigla izjava golmana Partizana posle poraza od Radničkog, kada je neposredno po završetku meča predvideo žreb Kupa Srbije i 'najavio' duel crno-belih i Radničkog u finalu. Usledilo je odgovor, prvog čoveka Nišlija, Ivice Tončeva kako Stojković treba da izvlači parove za predstojeće mečeve Kupa.

- Gospodinu Tončevu zahvaljujem na ponudi. Prihvatiću je i zahvalan sam na njoj. Inače, cenim sve što je uradio za Niš. I zahvalan sam na ponudi da prisustvujem izvlačenju parova. Mnogo mi to znači. Znam da cenim - završio je Stojković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.