ZVEZDA POZIVA NAVIJAČE NA DRUŽENJE SA FUDBALERIMA: Destinacija - Knez Mihailova!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: crvenazvezdafk.com

poziv

ZVEZDA POZIVA NAVIJAČE NA DRUŽENJE SA FUDBALERIMA: Destinacija - Knez Mihailova!

Ulaznice za utakmicu koja je zakazana za subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ za sve tribine koštaju simboličnih 100 dinara, a sav prihod namenjen je u humanitarne svrhe

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde će u petak, 8. marta, od 13 časova nastaviti lepu tradiciju druženja sa zvezdašima, i to dan pred meč sa Zemunom (subota, 18:00) na kojem će biti i proslava 74. rođendana crveno-bele porodice.

Svi koji požele da se upoznaju sa igračima srpskog šampiona moći će to da urade sutra u samom centru Beograda - u Knez Mihailovoj ulici. Fudbaleri Zvezde družiće se sa navijačima između nekadašnjeg "Ruskog cara" i "Beogradskog izloga", a pored toga što ćete moći da dobijete autograme na specijalno personalizovanim karticama igrača, kao i da se slikate sa njima, čeka vas i nešto posebno.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde foto: Starsport©

Obeležava se 74. rođendan crveno-bele porodice, pa će biti i poklona, a kako je sutra 8. mart, odnosno Dan žena, pripremiljeno je iznenađenje i za dame. Ulaznice za utakmicu koja je zakazana za subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ za sve tribine koštaju simboličnih 100 dinara, a sav prihod namenjen je u humanitarne svrhe. Naši prvotimci su u drugom delu sezone upisali tri trijumfa i samo jedan remi, pa je duel sa Zemunom prava prilika da ispunite tribine u što većem broju, pozdravite Vladana Milojevića i njegove izabranice, kao i da prisustvujete rođendanskoj proslavi.

Fudbaleri Crvene zvezde proslavlju pobedu sa navijačima
Fudbaleri Crvene zvezde proslavlju pobedu sa navijačima foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.