GROBARI SU MI SLALI PORUKE: Donald pričao o Derbiju i otkrio zbog koga je završio u Zvezdi!
Mičel Donald i Nikola Stojiljković, Foto: Starsport©

za holandske medije

GROBARI SU MI SLALI PORUKE: Donald pričao o Derbiju i otkrio zbog koga je završio u Zvezdi!

Ponekad stvari izmaknu kontroli. Zvezda ima zastrašujući stadion i gostima nikada nije lako da igraju na njemu - istakao sadašnji fudbaler Malatije.

Objavljeno:

Mičel Donald je veliki ljubimac navijača Crvene zvezde, a ostaće upamćeno u istoriji da je postao prvi stranac kapiten u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana.

I u svetskim medijima je aktuelan 159. večiti srpski derbi, a u Holandiji je upravo visoki vezista pravi sagovornik na tu temu.

Donald je za holandski “VTBL” naglasio da nikada nije imao problema sa navijačima Partizana, jer se ponašao fer-plej i sportski.

– Nikada nisam imao nijedan problem. Istina, dobijao sam poruke od Partizanovih navijača, u kojima su mi pisali da igram u pogrešnom klubu. Ali nikakav problem nije postojao, već samo poštovanje. Sve polazi od toga što i ja njih poštujem, i onda je tako na obe strane. Nebitno je koju boju izaberete, na kraju svi volimo istu igru, a to je fudbal. Svi volimo normalnu atmosferu - rekao je Donald.

Igra sjajno u Turskoj Mičel Donald
Igra sjajno u Turskoj Mičel Donaldfoto: Printscreen

Holanđanin je odgovorio i izneo svoje mišljenje zašto se dešavaju incidenti na beogradskom derbiju.

– Često čujete priče o tučama navijača. Ipak, zamislite kako bilo da u razmaku od 500 metara imate stadione Ajaksa i Fajenorda. Ponekad stvari izmaknu kontroli. Zvezda ima zastrašujući stadion i gostima nikada nije lako da igraju na njemu - istakao sadašnji fudbaler Malatije.

Donald se osvrnuo i na to ko je zaslužan što je završio u Ljutice Bogdana.

- Miodrag Božović znao iz Rusije, gde mi je bio trener, a i priča holandski. Dobro smo se upoznali u Rusiji. Bili smo u trening kampu u Beogradu oko mesec dana, gde smo odigrali pripremne utakmice protiv Zvezde i Partizana. Obe utakmice sam odigrao dobro i to je bio veliki plus - prisetio se Donald.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.