PRVO ODBIO DA IZAĐE, A SADA JOŠ I LAŽE: Sramotna izjava Čelsijevog golmana Kepe posle skandala u finalu Liga kupa!
Kepa Arizabalaga, Foto: EPA/Neil Hall

KOGA TI MAŽEŠ?

PRVO ODBIO DA IZAĐE, A SADA JOŠ I LAŽE: Sramotna izjava Čelsijevog golmana Kepe posle skandala u finalu Liga kupa!

Sram te bilo, toliko koštaš, a ovako se ponašaš...

Objavljeno:

Najskuplji golman na svetu Kepa Arizabalaga u nedelju uveče dospeo je u žižu svetske fudbalske javnosti jer je odbio da izađe iz igre pred izvođenje penala u finalu Liga kupa sa Mančester Sitijem, kada je Mauricio Sari hteo da uvede specijalistu za jedanaesterce Vilija Kabaljera.

- Radi se o nesporazumu. Ni na kraj pameti mi nije bilo da ne poslušam šefovu naredbu. On je mislio da nisam u stanju da nastavim jer sam tokom meča dva puta dobio lekarsku pomoć, a ja sam znao da mogu da igram i dalje. Bile su to dva ili tri minuta zbrke dok članovi naše lekarske službe nisu došli do klupe i sve objasnili. To nema veze sa problemima koje sam prošle nedelje imao sa tetivama. Samo sam pokušavao da kažem da sam dobro i da mogu da igram. Bio je to tek nesporazum.

Vili Kabaljero
Vili Kabaljero foto: EPA/Neil Hall

Golman je svestan da svima situacija izgleda potpuno drugačije nego njemu (a, kako i ne bi?).

- Znam da to nekome sa strane nije izgledalo najbolje. Ali ja sam sve raščistio sa šefom, bio je to nesporazum. Razumem da se to sada na razne načine tumači na televiziji i društvenim mrežama, ali ja sam tu da vam objasnim da mi nije bila namera da idem protiv odluke menadžera. Razgovarali smo i samo sam hteo da kažem da je sa mnom sve u redu, a on je mislio da nisam u redu.

A, onda je zaključio:

- Ovo ne treba da bude glavna priča finala, kao što je na kraju ispalo. Važno je da smo igrali dobro protiv jedne od najboljih ekipa na svetu. Umesto negative, govorimo o pozitivi - dodao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.