POBEĐUJEMO 2:1: Vidić najavio dolazak na derbi i prognozirao  rezultat!
Nemanja Vidić je legenda Mančester Junajteda, Foto: Nebojša Mandić

legenda

POBEĐUJEMO 2:1: Vidić najavio dolazak na derbi i prognozirao rezultat!

Posebno je pohvalio učinak Olea Gunara Solskjera...

Objavljeno:

Bivši kapiten Mančester junajteda i Crvene zvezde,Nemanja Vidić, biće u nedelju 24. februara na tribinama "Old Traforda" na derbiju Junajteda i Liverpula.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je već nekoliko dana u Mančesteru gde je imao promotivne obaveze, a usput je dao intervju za klupski sajt, kao i za više ostrvskih medija.

U posebnoj kolumni za list "Dejli mejl", bivši štoper "crvenih đavola" je pričao o predstojećem derbiju sa Liverpulom i usudio se čak i da prognozira pobedu svog bivšeg kluba. - Kada sam ja igrao za Junajted, Liverpul je pokušavao da nas spreči da osvojimo titulu. Sada smo mi u njihovoj poziciji. Problem je što ako prvak ne bude Liverpul, onda će biti Mančester siti. To je teško za naša navijače da prihvate. Moja prognoza je da će Junajted pobediti sa 2:1, ali moramo da odgovorimo na agresivnost i energiju Liverpula. Ako to uradimo, pobedićemo - konstatovao je Vidić.

Nemanja Vidić i Dmitar Berbatov u jednom od okršaja Premijer lige
Nemanja Vidić i Dmitar Berbatov u jednom od okršaja Premijer lige foto: Fonet

Posebno je pohvalio učinak Olea Gunara Solskjera. - Ole je uradio fantastičan posao, ne znam kako. Napravio je nekoliko dobrih rezultata i igrači su sve više verovali da je moguće biti bolji. Sada deluju da ne mogu da izgube. Mislim da Ole pokazuje da ima veliki karakter. Ljudi vole da pričaju o menadžerima koji su ljuti, ali to je prošlost. Dok sam ja bio tamo, čak ni Ferguson nije previše koristio svoj čuveni 'fen'. Promenio je pristup. Uvek biste znali da će biti teško kada se naljuti. Potom je otišao Mojes,, došao Van gal bi nije bilo tako pozitivno. Bilo je tu neke loše energije - smatra Nemanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.