IAKO JE DOŽIVEO PORODIČNU TRAGEDIJU, NE ZABORAVLJA SVOJ PARTIZAN: Bata konačno progovorio o povredi Svete Markovića
Zoran Bata Mirković, Foto: Starsport©

LJUBAV PREMA KLUBU...

IAKO JE DOŽIVEO PORODIČNU TRAGEDIJU, NE ZABORAVLJA SVOJ PARTIZAN: Bata konačno progovorio o povredi Svete Markovića

Osvrnuo se na duel koji Partizan očekuje sa Proleterom

Objavljeno:

I pored velike tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, trener Partizana Zoran Bata Mirković izneo je svoja očekivanja pred meč crno-belih sa Proleterom iz Novog Sada.

- Pred nama je utakmica sa Proleterom koja je poznata kao jedna čvrsta i neugodna ekipa. Čak, ako se pogleda statistika možemo reći da bolje igraju na gostovanjima odnosno da su više bodova uzeli u prvenstvu kao gosti, nego kao domaćini. I u toj prvoj utakmici u Novom Sadu smo se silno namučili. Nisam siguran da smo u tom momentu i zaslužili tu pobedu, tako da sve te stvari pozivaju na oprez. Čvrsti su, bolji deo ekipe im je napadačka četvorka − Čović, Čolović, Vujaklija i Krasić.

Svetozar Marković i Dača Pantić
Svetozar Marković i Dača Pantić foto: Starsport©

Svetozar Marković je još u procesu dijagnostikovanja povrede?

Tako je, čekamo definitivno sve rezultate i na osnovu tih rezultata medicinski sektor će se dogovoriti šta je najbolje uraditi po tom pitanju.

Njegovo odsustvo dovodi i do rotacija u timu?

Sveta je veoma bitan za našu odbranu i našu igru, ali kako u životu, tako i u fudbalu se vodimo onim, da koga nema bez njega se mora!

Podsetimo, meč je na programu u subotu od 19 časova u Humskoj, a biće to prva utakmica koju Partizan igra na tom stadionu otkako je i zvanično u njegovom posedu. Ulaz će biti besplatan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.