OD JUNAKA SRBIJE PREKO IZDAJE DO HRVATSKOG KLUBA: Zlatni Orlić se vratio na Balkan da oživi karijeru!
Staniša Mandić bi karijeru da oživi u hrvatskom klubu, Foto: Printscreen/Youtube/RTS Sajt - Zvanični kanal

neobičan put Zlatnog Orlića

OD JUNAKA SRBIJE PREKO IZDAJE DO HRVATSKOG KLUBA: Zlatni Orlić se vratio na Balkan da oživi karijeru!

Bio je ljut zato što ga srpski selektor nije zvao pa je otišao da igra za Crnu Goru, gde je inače i rođen

Objavljeno:

Napadač Staniša Mandić, koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije postao prvak sveta na Novom Zelandu, karijeru nastavlja u Zrinjskom. Mandić u klub iz Bosne i Hercegovine, koji inače važi za hrvatski klub u Mostaru dolazi kao pozajmljeni fudbaler norveškog Songdala do kraja sezone.

- Nisam mnogo razmišljao kada se pojavila opcija dolaska u Zrinjski, jer se ipak radi o najboljem klubu u BiH, koji se svake sezone bori za titulu. U Mostar sam došao s velikim očekivanjima, ali i jako pozitivnim osećajem, jer mislim da je Zrinjski pravi klub za mene u ovom trenutku. Želim da se zahvalim ljudima iz kluba na ukazanom poverenju, a sada je na meni da to poverenje opravdam na pravi način - rekao je Mandić.

Crnogorski reprezentativac je profesionalnu karijeru počeo u Čukaričkom, odakle je 2017. godine otišao u Norvešku. Ostaće upamćen po golu za "Orliće" u finalu Mundijalita protiv Brazila (2:1), ali je kasnije odlučio da nastupa za seniorski tim Crne Gore, jer ga tadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić nije pozvao za prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Slovenije 2015. godine.

Za najjači tim Crne Gore odigrao je četiri utakmice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.