Kad je muka, tu je Luka: Jović doneo pobedu Zvezdi na teškom gostovanju u Subotici! (FOTO)(VIDEO)

GOLEADA U SUBOTICI

Kad je muka, tu je Luka: Jović doneo pobedu Zvezdi na teškom gostovanju u Subotici! (FOTO)(VIDEO)

Lider Superlige je uspeo da nastavi pobednički niz, pobedom nad subotičkim Spartakom 3:2
Objavljeno: 21:20h

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su 10. uzastopnu pobedu u Superligi Srbije, posle duge borbe sa Spartakom, osvojena su nova tri boda, a heroj meča bio je Luka Jović koji je u 81. minutu postavio konačnih 3:2 za beogradski klub. Šteta što nije ušla u gol: Pogledajte neverovatan pokušaj loba Kataija koji je završio na prečki (VIDEO) Šokantantno je počeo meč za crveno-bele jer je Milić doveo Subotičane u prednost već u šestom minutu. Nakon toga Zvezda je krenula da pritiska, a to se isplatilo jer je Grujić doneo izjednačenje posle pola sata na asistenciju bivšeg igrača Spartaka, Srđana Plavšića.

Twitter/FKCrvenazvezda
Zbog povrede Budimira Janoševića prvo poluvreme je produženo za šest minuta, a taj period iskoristio je Katai da na asistenciju Uga Vijeire preokrene rezultat na 2:1. Golčina fudbalera Spartaka za 2:2 protiv Zvezde! (VIDEO) Drugo poluvreme - isto kao prvo. Makarić je na startu drugih 45 minuta postigao prelep gol za izjednačenje, drugo na meču, a mreže su mirovale sve do devet minuta pred kraj, kada je Jović, koji je ušao sa klupe umesto Srnića postigao gol za pobedu. OVAKO JE TEKAO MEČ KRAJ UTAKMICE - Jako teško osvojena tri boda protiv borbenog domaćina. 90. minut - Turbulentna završnica meča, jer je trener Spartaka Stevan Mojsilović isključen i poslat na tribine. Čekalo se nekoliko minuta na nastavak utakmice, a sudija je produžio na tri. 89. minut - Zicer za Spartak! Kovačević je sa četiri metra ostao sam sa Kahrimanom, šutirao glavom, a Zvezdin golman izvrsnim refleksima spasio svoj tim. 81. minut - GOOOOL! Luka Jović, koji je pre nekoliko minuta ušao u igru umesto Srnića, postigao je gol glavom posle centaršuta Luisa Ibanjeza.

76. minut - Kahrimanov kiks umalo da bude kažnjen Milić je na 30-ak metara od gola pokušao da lobuje čuvara gostiju, međutim, lopta je otišla daleko pored gola. Sikimić
Vijeiru. 70. minut Miodrag Božović reaguje prvom izmenom na utakmici uka Jović je zamenio Slavoljuba Srnića,
68. minut - Miloš Bogunović, bivši igrač Partizana, dobija šansu da nastupi za Spartak 66. minut - Ugo Vijeira je posle kornera jako dobro šutirao sa 18 metara 59. minut - "Preslikano" drugo poluvreme, Zvezda nakon toga pritiska zadnju liniju Subotičana.
koji je hladnokrvno uhvatio "živu" loptu. 52. minut - Srnić umalo da postigne gol! bio neprecizan šutem pored leve stative golmana Spartaka. 48. minut - GOOOOL Makarić donosi izjednačenje Spartaku!
45. minut - Počelo je drugo poluvreme, a Delije pripremile bakljadu podrške svojim ljubimcima. KRAJ PRVOG POLUVREMENA
51. minut - GOOOOL! Preokret u Subotici! Vijeira je bio spretniji od štopera Spartaka, Kovačevića
Kataija, a vezista crveno-belih lagano sproveo loptu u mrežu.
udarac za Spartak ka golu Kahrimana "lak plen" za Zvezdinog čuvara. 45. minut tri puta na zemlji ostajao Budimir Janošević za šest minuta. 39. minut Prečka! Katai je pokušao da lobuje Mirkovića i fenomenalan potez je završio na okviru gola.
37. minut Luković je bio najbliži lopti i tom prilikom šutirao glavom pored leve stative rezervnog golmana Spartaka, Nikole Mirkovića.
31. minut - GOOOOL! Marko Grujić snažnim šutem cepa mrežu Spartaka za izjednačenje. Grujića koji postiže drugi gol u dva meča za vicešampiona Srbije.
27. minut Mirković ipak ulazi umesto povređenog Janoševića ali prvi golman nije mogao da nastavi meč. 22. minut Punih pet minuta trajala je pauza nakon čega je Zvezda nastavila da pritiska Subotičane. Ovako je izgledao vodeći gol Spartaka.
17. minut
Vijeira je bio u sjajnoj prilici koji je istrčao na tu loptu, ispucao je i tom prilikom se blaže povredio. 14. minut Velika šansa za crveno-bele! Slavoljub Srnić je posle centaršuta Kataija bio kratak za par santimetara, 10. minut Ibanjez je imao dobru priliku da iz slobodnog udarca, ali je lopta otišla malo preko prečke. 9. minut međutim slab šut po zemlji nije namučio golmana domaćih. 6. minut - GOOOOL! Spartak iz prve prilike Nemanje Milića. odbrana Zvezde je zaspala i dozvolila Miliću da kroz solo prodor povede već na samom startu meča. 15:00 - Meč je počeo! 14:50 - idealni za meč pošto je u Subotici 22 stepena 14:30 -
SPARTAK - CRVENA ZVEZDA 0:0 Spartak Crvena zvezda O MEČU

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.