ČEKA GA VEĆ 15 DANA I NE POMERA SE: Pas Emilijana Sale ne može da se pomiri sa tim da ga više nema!
Navijači Nanta odaju počast Emilijanu Sali, Foto: AP

tužno

ČEKA GA VEĆ 15 DANA I NE POMERA SE: Pas Emilijana Sale ne može da se pomiri sa tim da ga više nema!

Želeo je da je odvede u privremeno prihvatilište za pse, dok ne završi čitav proces vezan za njeno preseljenje u Vels, gde bi ponovo živela sa njim

Objavljeno:

Emilijano Sala, nesuđeno pojačanje Kardifa, nestao je pre više od dve nedelje, ali porodica ne odustaje od potrage za njim. Dok najbliži traže nestalog mladića, postoji i neko ko može samo da čeka. I to čini svakog dana, pred vratima već 15 dana u nizu.

Nala je za Emilijana bila više od običnog psa - pravi član porodice. Od kada je došao u Nant 2015. godine, ona je bila uz njega kada niko od bližnjih nije mogao. On se od nje nije odvajao, a njoj nije nimalo lako poslednje dve nedelje o čemu svedoči i fotografija sestre argentinskog napadača,a Romine Salo, koju je objavila na Fejsbuku.

- Nala te takođe čeka - stajalo je u opisu fotografije.

Koliko je Sala voleo Nalu govori i to što je jedan od razloga zašto se vratio u Francusku upravo da se uveri da je ona dobro. Želeo je da je odvede u privremeno prihvatilište za pse, dok ne završi čitav proces vezan za njeno preseljenje u Vels, gde bi ponovo živela sa njim.

Podsetimo, u ponedeljak je potvrđeno da je pronađen nestali avion na dnu Lamanša i da se u njemu nalazi jedno telo koje još uvek nije identifikovano. Sala je nestao u ponedeljak 21. januara, a potraga je krenula dan kasnije. Potraga zvaničnika nije urodila plodom, pa je porodica Sala unajmila nautičkog stručnjaka koji je na kraju i našao olupinu letelice.

Svaka nada da je Emilijano živ je izgubljena
Svaka nada da je Emilijano živ je izgubljena foto: EPA/Ian Langsdon

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.