SPEKTAKL U LOZNICI: Iran bolji od Srbije!
Loznica je bila domaćin futsal meča između Srbije i Irana, Foto: Beta

FUTSAL

SPEKTAKL U LOZNICI: Iran bolji od Srbije!

Dobra provera “orlova” pred kvalifikacije za Svetsko prvenstvo

Objavljeno:

U fenomalnom ambijentu prepunog „Lagatora“ u Loznici, futsal selekcija Srbije poražena je od trećeplasirane selekcija sveta i višestrukog šampiona Azije, reprezentacije Irana - 6:3.

U prvom od dve meča (naredni duel istih rivala je u utorak od 20,00 u Šapcu) sa Iranom, izabranici selektora Gorana Ivančića došli su prvi u vođstvo sjajnim golom Rajčevića, ali posle tog čina iz četvrtog minuta, Iran je pokazao zašto je jedna od najboljih selekcija na svetu u futsalu. Možda i najbolji akter meča, Seid Ahmad Abasi, postigao je brzo svoj prvi od tri gola, a do kraja prvog dela utakmice, Tajebi iz penala i Šahari su preokrenuli rezultat.

Futsal reprezentacija Srbije odigrala je meč sa Iranom
Futsal reprezentacija Srbije odigrala je meč sa Iranom foto: FSS

U nastavku smo videli dobro izdanje našeg tima, stvarali smo prilike, ali Iran je znao da kazni svaki propust. Simić i Rajčević su uspeli da postignu efektne golove, ali ponovo je Abasi, pre svih, briljirao u redovima gostiju. Na kraju dobra provera “orlova” pred kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i fantastična promocija futsala u ambijentu kome su prisustvovali i mnogi zvaničnici Fudbalskog saveza Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.